Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που θα σε πείσουν να ετοιμάσεις βαλίτσα για το επόμενο διήμερο

No stress=more sex!



Οι έρευνες δείχνουν πως οι Αμερικανοί εργάζονται περισσότερες ώρες καθημερινά από ότι οι συνάδελφοί τους στην Ευρώπη. Το γεγονός αυτό προκαλεί χωρίς αμφισβήτηση ενδοοικογενειακά προβλήματα, αλλά και προβλήματα σε εκείνα τα ζευγάρια που διατηρούν απλά μια ερωτική σχέση.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Για τον απλούστατο λόγο, ότι το στρες της δουλειάς μεταφέρεται στο επίπεδο της σχέσης και οι σύντροφοι αρχίζουν σταδιακά να χάνουν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες.

Τι λύση προτείνουν; Διακοπές! Και όχι μόνο καλοκαιρινές, σαν αυτές που μόλις άφησες πίσω σου, αλλά ακόμα κι ένα διήμερο είναι ευεργετικό: 

# Οι διακοπές επηρεάζουν θετικά τη διάθεση σου, καθώς η απομάκρυνση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τις εικόνες ενός καινούριου περιβάλλοντος αποτελούν "έμπνευση" για τα συναισθήματά σου προς τον ίδιο σου τον εαυτό, το σύντροφο σου ,αλλά και τον κόσμο γύρω σου. 

# Φέρνουν στο προσκήνιο τον παράγοντα "εμείς". Ένα αποστειρωμένο από μπελάδες και άγχη περιβάλλον είναι το ιδανικότερο περιβάλλον για να εστιάσετε ο ένας στις ανάγκες του άλλου και να αφιερώσετε χρόνο. 

# Αποτελούν εμπειρία και πνευματική ανάπτυξη για τον ίδιο σου τον εαυτό, που συντελεί στην ανάπτυξη των δεσμών μιας σχέσης, αφού αυτές οι προσωπικές κατά τα αλλά εμπειρίες, μοιράζονται. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;