3 λόγοι που θα σε πείσουν να ετοιμάσεις βαλίτσα για το επόμενο διήμερο - AllYou.gr

Search

3 λόγοι που θα σε πείσουν να ετοιμάσεις βαλίτσα για το επόμενο διήμερο

No stress=more sex!

17 Σεπτεμβρίου 2015

Οι έρευνες δείχνουν πως οι Αμερικανοί εργάζονται περισσότερες ώρες καθημερινά από ότι οι συνάδελφοί τους στην Ευρώπη. Το γεγονός αυτό προκαλεί χωρίς αμφισβήτηση ενδοοικογενειακά προβλήματα, αλλά και προβλήματα σε εκείνα τα ζευγάρια που διατηρούν απλά μια ερωτική σχέση.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Για τον απλούστατο λόγο, ότι το στρες της δουλειάς μεταφέρεται στο επίπεδο της σχέσης και οι σύντροφοι αρχίζουν σταδιακά να χάνουν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες.

Τι λύση προτείνουν; Διακοπές! Και όχι μόνο καλοκαιρινές, σαν αυτές που μόλις άφησες πίσω σου, αλλά ακόμα κι ένα διήμερο είναι ευεργετικό: 

# Οι διακοπές επηρεάζουν θετικά τη διάθεση σου, καθώς η απομάκρυνση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τις εικόνες ενός καινούριου περιβάλλοντος αποτελούν "έμπνευση" για τα συναισθήματά σου προς τον ίδιο σου τον εαυτό, το σύντροφο σου ,αλλά και τον κόσμο γύρω σου. 

# Φέρνουν στο προσκήνιο τον παράγοντα "εμείς". Ένα αποστειρωμένο από μπελάδες και άγχη περιβάλλον είναι το ιδανικότερο περιβάλλον για να εστιάσετε ο ένας στις ανάγκες του άλλου και να αφιερώσετε χρόνο. 

# Αποτελούν εμπειρία και πνευματική ανάπτυξη για τον ίδιο σου τον εαυτό, που συντελεί στην ανάπτυξη των δεσμών μιας σχέσης, αφού αυτές οι προσωπικές κατά τα αλλά εμπειρίες, μοιράζονται. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!