Αν βλέπεις ΑΥΤΑ τα 5 σημάδια... - AllYou.gr

Search

Αν βλέπεις ΑΥΤΑ τα 5 σημάδια...

...μάλλον έχει έρθει η ώρα να χωρίσεις!

27 Σεπτεμβρίου 2015

Αν κάποια ή όλα από τα παρακάτω συμβαίνουν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα, μάλλον έχει έρθει η στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση με τον σύντροφο σου. Μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου και μην διστάζεις. Κάθε τέλος και μία νέα αρχή.

1. Δεν μπορείς να θυμηθείς την τελευταία φορά που ένιωσες υπέροχα δίπλα του. Η σχέση σας έχει φτάσει στο σημείο που δεν σου λέει κάθε μέρα όλη μέρα πόσο όμορφη είσαι. Μετά από ένα σημαντικό καιρό, αυτό μάλλον είναι απόλυτα λογικό. Όμως, αν νιώθεις τις περισσότερες φορές πως δεν σε βλέπει πια τόσο όμορφη και υπέροχη και παράλληλα αμφιβάλλεις αν τον ελκύεις, τότε αυτό είναι σημάδι.

2. Είναι στο κινητό του όλη μέρα, αλλά κάνει πολύ ώρα να σου απαντήσει στα μηνύματα. Αν όταν είστε μαζί κοιτάει το κινητό του συνέχεια, τότε ξέρεις πως όταν του έστειλες μήνυμα εχθές και δεν σου απαντούσε για ώρες, το είδε και απλά αδιαφόρησε. Με άλλα λόγια, το ενδιαφέρον του για σένα έχει μειωθεί σημαντικά και φαίνεται.

3. Ξεχνάει γεγονότα της ζωής σου που για σένα είναι σημαντικά. Ο άντρας με τον οποίο έχεις σχέση πρέπει να θυμάται ότι αύριο έχεις ένα σημαντικό επαγγελματικό interview ή ένα σημαντικό meeting στο γραφείο. Αν δεν μπορεί να θυμηθεί τέτοιες «λεπτομέρειες», τότε σε κάνει να νιώθεις πως δεν είναι μέρος της ζωής του και -άρα- ποιο το νόημα να είστε μαζί;

4. Δεν υποστηρίζει τα σχέδια σου. Δεν σημαίνει πως σε αποτρέπει απαραίτητα από τα όνειρά σου, αλλά ούτε σε ενθαρρύνει ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο! Τι να το κάνεις;

5. Άρχισες από μόνη σου να σκέφτεσαι πως δεν είναι ο «κατάλληλος». Αν η ιδέα πως αυτός ο άντρας δεν είναι τελικά ο ιδανικός σύντροφος και έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι και μόνη σου πως πρέπει να επανεξετάσεις τη σχέση σας, τότε μιλάει το ένστικτό σου και πρέπει να ακούσεις τι σου λέει.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΠΑΙΔΙ

Μπορείς να στέκεσαι γυμνή μπροστά στο παιδί σου;

Τα “πρέπει” και “δεν πρέπει” σχετικά με το θέμα του γυμνού σώματος των γονιών.
ΜΟΔΑ

5 παπούτσια που πρέπει να κρύβεις κάτω από το γραφείο σου

Για τις απρογραμμάτιστες εξόδους μετά την δουλειά, τα παπούτσια αυτά θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου!
BEAUTY TIPS

7 βήματα για να εφαρμόζεις τέλεια το foundation

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθείς για να έχεις πάντα άψογο μακιγιάζ!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτές οι 4 τροφές θα ακονίσουν το μυαλό σου

Οι επιστήμονες μας αποκαλύπτουν τον πιο νόστιμο τρόπο να αποκτήσουμε κοφτερή σκέψη.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Να γιατί δεν πειράζει να έχεις τις μαύρες σου

Οι επιστήμονες μας δείχνουν την καλή πλευρά της θλίψης.
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Τα κτίρια του Παρισιού φωνάζουν "φίλα με"

Ένα υπέροχο street project κλέβει τις εντυπώσεις στην πόλη του Φωτός.