3 λάθη που κάνεις όταν θέλεις (πολύ) να κρατήσεις έναν άνδρα - AllYou.gr

Search

3 λάθη που κάνεις όταν θέλεις (πολύ) να κρατήσεις έναν άνδρα

Αναθεώρηση ΤΩΡΑ!

01 Οκτωβρίου 2015

1. Είσαι υπερβολικά δοτική. Στην προσπάθεια σου να πάρεις περισσότερη αγάπη από τον σύντροφο σου, αποφασίζεις να το παίξεις τρυφερή και ρομαντική εις το τετράγωνο. Δηλαδή ποιο τετράγωνο; Μάλλον εις τον κύβο... Μέγα λάθος. Μπορεί εσύ να πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο θα αποδώσει μακροχρόνια και θα πάρεις στο τέλος το αντίστοιχο της αγάπης που έδωσες, όμως τα πράγματα στον σκληρό αυτό κόσμο λειτουργούν διαφορετικά. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ισχύει το δούναι και λαβείν. Οι άνδρες ερωτεύονται όταν έχουν την διάθεση να δώσουν πράγματα σε μια γυναίκα. Θα σε ερωτευθεί δηλαδή επειδή μπορεί ο ίδιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Άρα μην δίνεις ποτέ σε έναν άνθρωπο περισσότερο από ό,τι μπορεί να δώσει αυτός σε σένα. 

2. Έχεις μετατρέψει τη δέσμευση σε αυτοσκοπό. Συχνά οι γυναίκες πιστεύουμε ότι ο τρόπος για να οδηγήσουμε έναν άνδρα στα σκαλιά της εκκλησίας είναι να το παίξουμε φίλη του και σιγά- σιγά αυτό θα οδηγήσει στη δέσμευση. Ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη. Αν ένας άνδρας θέλει να εγκαταλείψει την ελευθερία του, δεν έχει να κάνει με το ότι θα του προσφέρεις αποκλειστικότητα αλλά με το αν θέλει ο ίδιος να την εγκαταλείψει. Την στιγμή που ο άνδρας θα... μυρίσει την ανάγκη σου για δέσμευση, μάλλον θα τρέξει χιλιόμετρα μακριά.

3. Φοβάσαι τα ίδια σου τα συναισθήματα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με το ακριβώς αντίθετο του νούμερο 1. Το να αποφεύγεις να πεις αυτά που νιώθεις στο σύντροφο σου, ειδικά αν το κάνεις για να μην τρομάξεις και φύγει, είναι μεγάλο φάουλ. Στους άνδρες αρέσει να ακούν τι νιώθουμε γι' αυτούς, αρκεί να μην παραφουσκώνουμε τις καταστάσεις και δραματοποιούμε τα συναισθήματα μας. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!