ΑΥΤΑ είναι τα σημάδια που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη σχέση σου - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΑ είναι τα σημάδια που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη σχέση σου

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;

27 Οκτωβρίου 2015

Όταν είσαι ερωτευμένη με έναν άντρα, τότε όλα κυλούν ρόδινα, με αποτέλεσμα να εθελοτυφλείς και να παραβλέπεις τα σημάδια που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και σου δείχνουν πως η σχέση σου έχει σοβαρά προβλήματα. 

Και παρά το γεγονός ότι εκείνος σε απορρίπτει κάθε Δευτέρα απόγευμα, διατηρεί 2 λογαριασμούς στο facebook σε κανέναν από τους οποίους δεν έχεις δικαίωμα πρόσβασης, και πολλά άλλα, εσύ είσαι ακόμα εκεί. 

Δες καθαρά! Αυτές του οι συνήθειες σε ωθούν μακριά:

# Οι άντρες νευριάζουν ευκολότερα αλλά και πιο έντονα από ότι μια γυναίκα. Αραιά και που αυτό συμβαίνει και με τον δικό σου. Ως εδώ είμαστε καλά. Αν όμως έχεις βιώσει ένα δικό του ξέσπασμα σε τέτοιο βαθμό που σε έχει τρομάξει ή και τρομοκρατήσει, τότε αυτό είναι το πρώτο καμπανάκι για να καταλάβεις πως αντιμετωπίζει προβλήματα συμπεριφοράς, τα οποία εσύ σίγουρα δεν είσαι η κατάλληλη για να λύσεις.

# Είστε ένα νέο ζευγάρι που ζει καθημερινά τον έρωτα του. Τι πιο φυσιολογικό άλλωστε; Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει βέβαια η υπερέκθεση όσο αφορά στις ερωτικές και τρυφερές σας στιγμές, μόνο που ο δικός σου το… παρατραβάει. Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο και τον πιάνουν οι μεγάλες ντροπές, σε σημείο που σε προσβάλει, τότε σκέψου μήπως κάτι θέλει να κρύψει.

# Η κριτική είτε αρνητική είτε θετική πρέπει να είναι πάντοτε καλοδεχούμενη, ώστε να μαθαίνεις από τα λάθη και τα σωστά σου. Αν όμως, ο σύντροφός σου ασκεί αρνητική κριτική τόσο για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, όσο για τις φίλες σου, τις ενδυματολογικές επιλογές, ακόμα και το λόγο σου, τότε στόχος του είναι να αποκτήσει τον έλεγχο αυτής της σχέσης και να σε υποτιμήσει. 

Πες μου: Έχει μέλλον μια τέτοια σχέση; Ακολούθησε το allyou στο Instagram!