Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

ΑΥΤΑ είναι τα σημάδια που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη σχέση σου

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;



Όταν είσαι ερωτευμένη με έναν άντρα, τότε όλα κυλούν ρόδινα, με αποτέλεσμα να εθελοτυφλείς και να παραβλέπεις τα σημάδια που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και σου δείχνουν πως η σχέση σου έχει σοβαρά προβλήματα. 

Και παρά το γεγονός ότι εκείνος σε απορρίπτει κάθε Δευτέρα απόγευμα, διατηρεί 2 λογαριασμούς στο facebook σε κανέναν από τους οποίους δεν έχεις δικαίωμα πρόσβασης, και πολλά άλλα, εσύ είσαι ακόμα εκεί. 

Δες καθαρά! Αυτές του οι συνήθειες σε ωθούν μακριά:

# Οι άντρες νευριάζουν ευκολότερα αλλά και πιο έντονα από ότι μια γυναίκα. Αραιά και που αυτό συμβαίνει και με τον δικό σου. Ως εδώ είμαστε καλά. Αν όμως έχεις βιώσει ένα δικό του ξέσπασμα σε τέτοιο βαθμό που σε έχει τρομάξει ή και τρομοκρατήσει, τότε αυτό είναι το πρώτο καμπανάκι για να καταλάβεις πως αντιμετωπίζει προβλήματα συμπεριφοράς, τα οποία εσύ σίγουρα δεν είσαι η κατάλληλη για να λύσεις.

# Είστε ένα νέο ζευγάρι που ζει καθημερινά τον έρωτα του. Τι πιο φυσιολογικό άλλωστε; Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει βέβαια η υπερέκθεση όσο αφορά στις ερωτικές και τρυφερές σας στιγμές, μόνο που ο δικός σου το… παρατραβάει. Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο και τον πιάνουν οι μεγάλες ντροπές, σε σημείο που σε προσβάλει, τότε σκέψου μήπως κάτι θέλει να κρύψει.

# Η κριτική είτε αρνητική είτε θετική πρέπει να είναι πάντοτε καλοδεχούμενη, ώστε να μαθαίνεις από τα λάθη και τα σωστά σου. Αν όμως, ο σύντροφός σου ασκεί αρνητική κριτική τόσο για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, όσο για τις φίλες σου, τις ενδυματολογικές επιλογές, ακόμα και το λόγο σου, τότε στόχος του είναι να αποκτήσει τον έλεγχο αυτής της σχέσης και να σε υποτιμήσει. 

Πες μου: Έχει μέλλον μια τέτοια σχέση; 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς μπορεί η τοξική θετικότητα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου

6 «τοξικά θετικές» συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ερωτικές σου σχέσεις χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι

Προτεινόμενα

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος