Απάτησες; 3 λόγοι που θα σε πείσουν να το παραδεχτείς (πριν... πιαστείς) - AllYou.gr

Search

Απάτησες; 3 λόγοι που θα σε πείσουν να το παραδεχτείς (πριν... πιαστείς)

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη!  

30 Οκτωβρίου 2015

Καμία σχέση δεν δημιουργείται με την προοπτική πως κάποια στιγμή, στο κοινό μέλλον του ζευγαριού, ο ένας εκ των δύο θα απατήσει. Έλα όμως που συμβαίνει!  

Αυτό το ατύχημα -  διάλειμμα (ατύχημα ή λάθος βαφτίζεται από τον περισσότερο κόσμο) για άλλους είναι ευχάριστο, διότι είχαν καιρό να ζήσουν αυτήν τη ζωντάνια, ενώ για κάποιους άλλους είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να τους συμβεί. 

Το πρόβλημα εντοπίζεται βέβαια στο «μετά». Τι κάνεις μετά;  Ενέδωσες σε ξένη αγκαλιά (χμμ, αν και δεν πιστεύω ότι περιορίστηκες στην αγκαλιά, αλλά οι λεπτομέρειες δεν μας αφορούν επί του παρόντος). Το κρατάς κρυφό ή το παραδέχεσαι; 

Ιδού 3 λόγοι που συμφωνούν με την παραδοχή του αμαρτήματος: 

1. Είναι αδύνατον να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σας επάνω σε ένα τόσο σημαντικό ψέμα. 

2. Το άλλο σου μισό οφείλει να γνωρίζει ότι πρόδωσες τη σεξουαλική σας ζωή, μιας και καταπάτησες τους όρκους πίστης και αφοσίωσης. 

3. Το μαγικό με τα ζευγάρια που διατηρούν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό είναι πως μπορούν να διαβάζουν ο ένας το μυαλό και τη διάθεση του άλλου. Οπότε πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ήδη έχει αρχίσει να μπαίνει στο νόημα πως κάτι πηγαίνει στραβά. Μην τον αφήσεις με σκέψεις που θα τον ταλαιπωρούν συνέχεια. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!