ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που οι άντρες τρελαίνονται με τα οπίσθια της Kim Kardashian - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που οι άντρες τρελαίνονται με τα οπίσθια της Kim Kardashian

Κορίτσια, η επιστήμη μάς το εξηγεί! 

11 Νοεμβρίου 2015

Αναρωτιέσαι κι εσύ τι είναι αυτό που αρέσει τόσο πολύ στους άνδρες σε ζουμερά γυναικεία σώματα, όπως αυτό της Kim Kardashian; 

Οι επιστήμονες που μελετούν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους έχουν για σένα μία ικανοποιητική απάντηση, καθώς υποστηρίζουν ότι η εμμονή του ανδρικού πληθυσμού με τα ζουμερά γυναικεία οπίσθια βασίζεται στην ενστικτώδη προτίμηση για την ιδανική αναλογία μέσης-γοφών. Όσο πιο λεπτή είναι η μέση σε σχέση με τους γοφούς, τόσο πιο ελκυστική είναι η γυναίκα. Αυτή η τάση έχει επίσης βιολογική βάση, καθώς οι γυναίκες με μικρότερη μέση και μεγαλύτερους γοφούς θεωρείται πως είναι πιο γόνιμες.

Την ίδια στιγμή, μία παλαιότερη μελέτη είχε δείξει ότι η αναλογία μέσης-γοφών δεν είναι ενδεικτική μόνο του σεξ απίλ αλλά και της εξυπνάδας της γυναίκας και των παιδιών που θα γεννήσει.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η συσσώρευση λίπους στους γοφούς συνδέεται με τη συσσώρευση Ω-3 λιπαρών οξέων στο σώμα. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα για την εγκεφαλική ανάπτυξη του εμβρύου κατά την εγκυμοσύνη. Επίσης, η ίδια μελέτη αναφέρει πως οι γυναίκες με ευμεγέθη οπίσθια ζουν περισσότερα χρόνια.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!