Επικοινωνείτε κυρίως μέσω μηνυμάτων; 2 λόγοι για να σταματήσεις, ΤΩΡΑ - AllYou.gr

Search

Επικοινωνείτε κυρίως μέσω μηνυμάτων; 2 λόγοι για να σταματήσεις, ΤΩΡΑ

Οι sex advisors συμβουλεύουν.  

13 Νοεμβρίου 2015

Πικρή αλήθεια, μα είναι πια αποδεκτό από τον περισσότερο κόσμο, ότι οι ερωτικές σχέσεις έχουν επηρεαστεί πολύ από τα μέσα επικοινωνίας. Το ραντεβού έχει χάσει το μυστήριο και τον ρομαντισμό του, αφού πια συναντιέστε καθημερινά, ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσα από μια κλήση ή ένα μήνυμα. Η προσμονή και ταυτόχρονα η ανυπομονησία παύουν να υπάρχουν με αποτέλεσμα να σβήνει η φλόγα μεταξύ σας. 

Τι γίνεται, όμως, όταν εκείνος εθίζεται και αρκείται σε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας; Είναι ενδεικτικό της αγάπης του; Ελοχευει ο κίνδυνος χωρισμού;  

Οι sex advisors σου εφιστούν την προσοχή:  

1. Το sexting είναι μια συνήθεια για μικρά και ανώριμα αγόρια, οπωσδήποτε όχι για άντρες που ξέρουν τι ζητούν από μια γυναίκα και την ερωτική τους ζωή. Προφανώς,  είσαι ακόμα ένα φλερτ, με το οποίο θα περάσει την ώρα του. Διότι, ο άντρας ο σωστός δεν στέλνει διαρκώς μηνύματα, ασκώντας πίεση για να σε γνωρίσει/ συναντήσει/ ρίξει στο κρεβάτι του. 

2. Στην περίπτωση της σχέσης, όταν ακόμα και ως επίσημο ζευγάρι επικοινωνείτε τις περισσότερες φορές μέσω sexting παρά βρίσκεστε, αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να σε αποφύγει, ενδεχομένως γιατί το ενδιαφέρον του έχει στραφεί σε άλλο πεδίο. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!