Η κολλητή σου ερωτεύτηκε; ΑΥΤΑ είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να περιμένεις - AllYou.gr

Search

Η κολλητή σου ερωτεύτηκε; ΑΥΤΑ είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να περιμένεις

Σου έχει τύχει;

17 Νοεμβρίου 2015

Μέχρι τώρα ασχοληθήκαμε αποκλειστικά με τις δικές σου ερωτικές περιπέτειες και τα προβλήματα ή τις ανησυχίες που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Μην ξεχνάς, όμως, ότι η κολλητή σου είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο απευθύνεσαι, τόσο στις λύπες όσο και στις χαρές σου. Ήρθε η ώρα να μάθεις λίγα πράγματα και για εκείνην και ιδιαίτερα για τις αλλαγές που συμβαίνουν – κοινές σε όλες τις περιπτώσεις γυναικείας φιλίας- όταν «χτυπηθεί» κι εκείνη από τα βέλη του θεού έρωτα.

1. Η κουβέντα σας αλλάζει επίκεντρο ενδιαφέροντος και πλέον αναλύετε καθημερινά περίπου 1 εκατομμύριο στρατηγικές για το πώς θα τον «ρίξει».

2. Το μυστήριο πλέον μπαίνει στη ζωή σου, αφού η φίλη σου σού ζητά να ακόμα και να παρακολουθήσετε τον συγκεκριμένο άντρα.

3. Ενδεχομένως να αναλάβεις ρόλο δολώματος και να χρειαστεί να παριστάνεις ένα τρίτο πρόσωπο που του την... πέφτει, για να διαπιστώσει η κολλητή σου αν όντως ενδιαφέρεται σοβαρά για εκείνην ή παίζει σε πολλά γήπεδα.

4. Σου δημιουργείται ορισμένες φορές το αίσθημα της αγανάκτησης, γιατί κουράζεσαι να ακούς συνεχώς τα ίδια και τα ίδια και σε μερικές περιπτώσεις αναγκάζεσαι να απομακρυνθείς, πάντοτε με τύψεις μην πληγώσεις τη φίλη σου. 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!