Έχεις απόψε ραντεβού; Το μυστικό για να πάει καλά, είναι να πας... φαγωμένη - AllYou.gr

Search

Έχεις απόψε ραντεβού; Το μυστικό για να πάει καλά, είναι να πας... φαγωμένη

Ο έρωτας (όντως) περνάει από το στομάχι! 

23 Δεκεμβρίου 2015

Έχεις απόψε ραντεβού; Άσε κάτω τα προϊόντα περιποίησης, σταμάτα να δοκιμάζεις με τις ώρες ρούχα μπροστά στον καθρέφτη και να τσεκάρεις ποιο χτένισμα που πηγαίνει περισσότερο. 

Γιατί μία νέα έρευνα από την Αμερική υποστηρίζει ότι αυτό που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να πάνε όλα... κατ' ευχήν είναι πολύ πιο απλό. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Αμερικανούς επιστήμονες τα επίπεδα σακχάρων που κυκλοφορούν στο αίμα μας συνδέονται με την επιθετικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. 

Οι ειδικοί συγκέντρωσαν 107 παντρεμένα ζευγάρια και τους έδωσαν μικρές κούκλες παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία του βουντού. Μέσα σε 21 μέρες, η μόνη οδηγία που δόθηκε στους εθελοντές ήταν ότι μπορούσαν αν τσιμπήσουν με μια βελόνα την κούκλα-σύντροφο όσες φορές το επιθυμούσαν. Μαζί με την κούκλα δόθηκαν στον καθένα και 51 βελόνες.

Κάθε απόγευμα έπρεπε έστω και συμβολικά να εκφράζουν τον θυμό τους πάνω στην κούκλα. Παράλληλα, όμως, θα έπρεπε να μετριούνται και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους, πριν και μετά τον ύπνο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσο πιο χαμηλά ήταν τα επίπεδα σακχάρων στον οργανισμό, τόσο πιο βαθιά χωμένες ήταν και οι βελόνες στις κούκλες, πράγμα που σημαίνει ότι όσο πιο πεινασμένος αισθανόταν ο οργανισμός του ατόμου, τόσο πιο πιθανό ήταν να ξεσπάσει τα νεύρα και την ένταση του πάνω στον σύντροφο του.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!