ΑΥΤΟΥΣ τους άνδρες προτιμάνε οι γυναίκες - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟΥΣ τους άνδρες προτιμάνε οι γυναίκες

Ποιο χαρακτηριστικό τους ενώνει;

18 Ιανουαρίου 2016

Όταν το θέμα είναι οι σχέσεις και το σεξ, τότε φαίνεται πως το δέρμα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μία πρόσφατη μελέτη αποκαλύπτει ποιους άνδρες προτιμούν οι γυναίκες με βάση τα χαρακτηριστικά τους.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ θέλησαν να διαπιστώσουν, λοιπόν, αν για τις γυναίκες παίζουν μεγαλύτερο ρόλο τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά ή ο τύπος και το χρώμα του δέρματος.

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, έβγαλαν φωτογραφία τα πρόσωπα 34 λευκών και 41 μαύρων ανδρών, αξιολόγησαν το χρώμα τους και χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα υπολογιστή για να βαθμολογήσουν την ανδροπρέπειά τους.

Στη συνέχεια, έδειξαν τις φωτογραφίες σε 32 λευκές και 30 μαύρες γυναίκες, οι οποίες βαθμολόγησαν τα πρόσωπα αναλόγως με τα πόσο ελκυστικά τα θεωρούσαν.

Τα αποτελέσματα θέλουν το χρώμα του προσώπου να παίζει το σημαντικότερο ρόλο, βαθμολογώντας τα πρόσωπα με «χρυσαφένιο» χρώμα ως «πολύ πιο ελκυστικά». Αντιθέτως, η ανδροπρέπεια των χαρακτηριστικών δεν φάνηκε να επηρεάζει την κρίση τους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!