Άνδρες vs Γυναίκες: Ποιοι λένε πιο σύντομα το «Σ' αγαπώ»; - AllYou.gr

Search

Άνδρες vs Γυναίκες: Ποιοι λένε πιο σύντομα το «Σ' αγαπώ»;

Κορίτσια, ΑΥΤΗ η έρευνα μάς εκθέτει...

19 Ιουλίου 2016

Eίναι οι δύο λέξεις που ο καθένας ανυπομονεί να ακούσει από το στόμα του προσώπου που τον ενδιαφέρει. Και εκείνες που -τις περισσότερες φορές- θέλουμε να πούμε αλλά...κρατιόμαστε. 

Εσύ, αλήθεια, πόσο εύκολα λες το «Σ'αγαπώ»;

Mία πρόσφατη έρευνα έρχεται πάντως να αποκαλύψει - κόντρα στα όσα πιστεύαμε μέχρι τώρα - ότι οι άνδρες είναι πολύ πιο εύκολοι και γενναιόδωροι στην εκδήλωση των συναισθημάτων τους από τις γυναίκες, αφού λένε το «Σ'αγαπώ» μέσα σε περίπου τρεις μήνες γνωριμίας. Συγκεκριμένα, κατά μέσο όρο ένας άνδρας εκφράζει ανοιχτά την αγάπη του μετά από 88 ημέρες.

Παραδόξως, τα στατιστικά έδειξαν ότι οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προχωρήσουν σε αυτήν την πράξη (134 ημέρες). Η μελέτη μάλιστα έδειξε ότι το 39% των ανδρών λέει το «Σ’ αγαπώ» μόλις στον πρώτο μήνα της σχέσης.

Παρά την… κακή φήμη που έχουν οι άνδρες για τη μνήμη τους, στα δεδομένα έδειξαν επίσης ότι το 77% από αυτούς θυμάται ποια ήταν η μέρα που είπε για πρώτη φορά το «Σ’ αγαπώ», πιθανόν γιατί για έναν άνδρα αυτές οι δύο λέξεις σημαίνουν ακόμη περισσότερα πράγματα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!