ΕΤΣΙ θα "εξοικονομήσεις" περισσότερο χρόνο για το σύντροφο σου - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα "εξοικονομήσεις" περισσότερο χρόνο για το σύντροφο σου

...ακόμα και αν είσαι busy! 

25 Ιανουαρίου 2016

Οι υποχρεώσεις τις καθημερινότητας οδηγούν πολλά ζευγάρια σε... κρίση. Το Σάββατο και η Κυριακή δε αποτελούν ίσως τις μοναδικές ελεύθερες ημέρες για να μοιραστείς μαζί του το χρόνο που χρειάζεται για να αισθανθεί και πάλι δίπλα σου και να το απολαύσει. Όχι μόνο αυτός δηλαδή, αλλά και εσύ.  

Εγώ, που στο παρελθόν έχω υπάρξει θύμα αυτής της ρουτίνας, σου δίνω μερικούς τρόπους που -αν τους εφαρμόσεις για να αλλάξεις το πρόγραμμα σου- θα βοηθηθείς, μιας και θα αξιοποιήσεις περισσότερο χρόνο με το άλλο σου μισό. 

1. Εκμεταλλεύσου το χώρο γύρω σας και καθετί που υπάρχει σε αυτόν και ανανέωσε τη διάθεση σας, εφευρίσκοντας παιχνίδια για δύο μέσα από τα πιο απλά πράγματα. 

2. Διαχώρισε τις επαγγελματικές και γενικότερες υποχρεώσεις σου από την προσωπική σας ζωή και -αν χρειαστεί- απενεργοποίησε κινητά και σταθερά τηλέφωνα μέχρι την επόμενη μέρα. 

3. Μην αφιερώνεις όλο το ρεπό ή την άδεια σου σε δουλειές του σπιτιού, αλλά μοίρασε τες ανά ημέρα και ζήτησέ του να σε βοηθήσει όπου είναι εφικτό. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!