Ερωτεύτηκες γυμνάστρια; 4 αλήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις - AllYou.gr

Search

Ερωτεύτηκες γυμνάστρια; 4 αλήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις

Αγόρια, αυτό το άρθρο σάς αφορά! 

26 Ιανουαρίου 2016

Η γυμναστική αποτελεί καθημερινή συνήθεια πολλών γυναικών στη χώρα μας. Είναι, όμως, απλά μια συνήθεια που τις βοηθά να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση; Η απάντηση φαίνεται πως είναι αρνητική, αφού για το συγκεκριμένο κομμάτι της κοινωνίας, η γυμναστική, είτε "ακολουθείται" σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι ο δρόμος για την ευτυχία, την ψυχική υγεία, αλλά και το όπλο που τους χαρίζει μεγάλη αυτοπεποίθηση. 

Αν έχεις ερωτευτεί, φίλε μου, την γυμνάστρια στο γυμναστήριο που πηγαίνες, και μαζί μ' αυτή τους καλοσχηματισμένους της γλουτούς και τους γραμμωμένους της κοιλιακούς, ήρθε η στιγμή να μάθεις και 4 αλήθειες που θα υποστείς, σε περίπτωση που τελικά ενδώσει:

1. Η γυμναστική είναι εθισμός και έρωτας μαζί. Για το λόγο αυτό μπαίνει πάντα σε προτεραιότητα στο πλάνο της γυναίκας και δεν την αμελεί ακόμα κι αν εσύ καίγεσαι για να τη συναντήσεις.

2. Οι αποδράσεις, ακόμα και όταν υπάρχει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, είναι η καλύτερη επιλογή της, γι' αυτό μην της προτείνεις να καθίσετε στο café της γειτονιάς σας. Η γυναίκα αυτή είναι δραστήρια!

3. Η ευλυγισία του σώματός της αλλά και οι αντοχές της, θα σου χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες στο σεξ, αρκεί να αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου.

4. Η προσαρμογή στα νέα διατροφικά δεδομένα είναι αναπόφευκτη. Δώσε προσοχή στις προτάσεις σου για wine & dine. 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!