Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

ΑΥΤΟΣ είναι ο πιο παράξενος λόγος που μπορεί να φας... χυλόπιτα

Καθένας με τα γούστα του!



Τον είδες, σε είδε. Του άρεσες, σου άρεσε. Γρήγορα σου ζήτησε ραντεβού και τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν πολύ - πολύ ωραία. Κι όμως, τελείως ξαφνικά, εκείνος απομακρύνθηκε σαν κάτι πάνω σου να τον έχει ενοχλήσει. Κι εσύ μένεις σαν τη χαζή να αναρωτιέσαι τι κακό έκανες ή είπες. 

Μία νέα έρευνα από τη Μεγάλη Βρετανία έρχεται να σου δώσει μία πιθανή εξήγηση που μάλλον δεν την είχες σκεφτεί. Πιθανότατα εκείνος σου αποκάλυψε την λατρεία του για τον... Αζόρ και η έκφρασή σου έδειξε κάθε άλλο παρά ενθουσιασμό... 

Η συγκεκριμένη μελέτη δείχνει ότι το συντριπτικό 66% των ιδιοκτητών κατοικιδίου δε θα μπορούσε ποτέ να συνάψει ερωτικές σχέσεις με κάποιον/κάποια που δε συμπαθεί τα ζώα. Η δημοσκόπηση αφορούσε σε περισσότερους από 1.000 ζωόφιλους εργένηδες και τα αποτελέσματα φαίνεται να δείχνουν ότι η στάση μας απέναντι στα κατοικίδια παίζει σημαντικό ρόλο στις ερωτικές σχέσεις.

Μάλιστα, το 35% των ανδρών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση δήλωσε πως μπορεί μία γυναίκα να τον ελκύει ερωτικά μόνο και μόνο επειδή έχει κατοικίδιο.

Συμπέρασμα: Μαζί με τα ψηλά τακούνια, πρόσθεσε και τα κατοικίδια στην λίστα με τις μεγαλύτερες ερωτικές «παγίδες» στο σύμπαν!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.