ΑΥΤΟΣ είναι ο πιο παράξενος λόγος που μπορεί να φας... χυλόπιτα - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟΣ είναι ο πιο παράξενος λόγος που μπορεί να φας... χυλόπιτα

Καθένας με τα γούστα του!

01 Ιουλίου 2016

Τον είδες, σε είδε. Του άρεσες, σου άρεσε. Γρήγορα σου ζήτησε ραντεβού και τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν πολύ - πολύ ωραία. Κι όμως, τελείως ξαφνικά, εκείνος απομακρύνθηκε σαν κάτι πάνω σου να τον έχει ενοχλήσει. Κι εσύ μένεις σαν τη χαζή να αναρωτιέσαι τι κακό έκανες ή είπες. 

Μία νέα έρευνα από τη Μεγάλη Βρετανία έρχεται να σου δώσει μία πιθανή εξήγηση που μάλλον δεν την είχες σκεφτεί. Πιθανότατα εκείνος σου αποκάλυψε την λατρεία του για τον... Αζόρ και η έκφρασή σου έδειξε κάθε άλλο παρά ενθουσιασμό... 

Η συγκεκριμένη μελέτη δείχνει ότι το συντριπτικό 66% των ιδιοκτητών κατοικιδίου δε θα μπορούσε ποτέ να συνάψει ερωτικές σχέσεις με κάποιον/κάποια που δε συμπαθεί τα ζώα. Η δημοσκόπηση αφορούσε σε περισσότερους από 1.000 ζωόφιλους εργένηδες και τα αποτελέσματα φαίνεται να δείχνουν ότι η στάση μας απέναντι στα κατοικίδια παίζει σημαντικό ρόλο στις ερωτικές σχέσεις.

Μάλιστα, το 35% των ανδρών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση δήλωσε πως μπορεί μία γυναίκα να τον ελκύει ερωτικά μόνο και μόνο επειδή έχει κατοικίδιο.

Συμπέρασμα: Μαζί με τα ψηλά τακούνια, πρόσθεσε και τα κατοικίδια στην λίστα με τις μεγαλύτερες ερωτικές «παγίδες» στο σύμπαν!



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!