Γιατί είσαι τυχερή αν ο σύντροφος σου (ή η κολλητή σου) είναι πρώτος στο χαβαλέ; - AllYou.gr

Search

Γιατί είσαι τυχερή αν ο σύντροφος σου η κολλητή σου) είναι πρώτος στο χαβαλέ;

Υπάρχουν λόγοι σοβαροί.

08 Μαρτίου 2016

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν το άτομο που κάνει χαβαλέ στην παρέα επιπόλαιο και ανόητο, όμως συχνά οι άνθρωποι που φαίνεται παίρνουν τη ζωή πιο χαλαρά είναι στην πραγματικότητα κατά βάθος οι πιο έξυπνοι και σοβαροί. Αν, λοιπόν, τυχαίνει να έχεις φίλο ή αγόρι έναν από αυτούς, διάβασε γιατί είσαι τυχερή.

1. Σε κάνει να χαμογελάς κάθε μέρα. Ακόμη κι όταν έχεις τις μαύρες σου, με μία μόνο ατάκα μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση.

2. Σε εμπνέει με τη δημιουργικότητα και την ευστροφία του. Το επιτυχημένο χιούμορ προϋποθέτει δημιουργικό πνεύμα, αλλά και την ευφυΐα να καταλάβει κάποιος μέχρι πού μπορεί να τραβήξει ένα αστείο.

3. Μπορεί να σε σώσει σε μια στιγμή αμηχανίας. Ακόμη κι αν συναντήσετε στο δρόμο τυχαία τον πρώην σου με την καινούρια του κοπέλα, ο φίλος σου θα βρει τον τρόπο να ελαφρύνει το κλίμα και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

4. Μπορεί να σε χαλαρώσει και να σε βοηθήσει να βρεις τη λύση σε ένα πρόβλημα. Με τα αστεία του θα καταλάβεις ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική όσο φαίνεται και ίσως έτσι αποβάλεις το άγχος και ανακαλύψεις τελικά ότι η λύση του προβλήματος βρίσκεται μπροστά στα μάτια σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!