«Μ' αγαπάει, δε μ' αγαπάει»: ΕΤΣΙ θα αναγνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο - AllYou.gr

Search

«Μ' αγαπάει, δε μ' αγαπάει»: ΕΤΣΙ θα αναγνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο

Σταμάτα να μαδάς μαργαρίτες! 

16 Φεβρουαρίου 2016

Συχνά, όταν αποφασίζει κανείς να συνάψει μια ερωτική σχέση, αρχίζει να αμφιβάλλει για την ποιότητα και την ειλικρίνεια των συναισθημάτων του ανθρώπου με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή. Αυτό, είναι κάτι που -ομολογουμένως- απασχολεί τόσο τη γυναίκα, όσο και τον άντρα. Θες από προσωπική ανασφάλεια ή προηγούμενη ερωτική απογοήτευση, πάντως συμβαίνει. Κι όταν συμβαίνει, προκύπτει το ερώτημα: Μ' αγαπάει ή δεν μ' αγαπάει;

Εγώ προσπάθησα να βρω όλους εκείνους τους κώδικες επικοινωνίας ενός ιδανικού συντρόφου για να σου λύσω την απορία και να σε βοηθήσω να επενδύσεις σωστά το χρόνο σου, όπου αξίζει. 

Ένας άνθρωπος που αγαπάει αληθινά:

1. ... μένει στη σχέση και προσπαθεί να ξεπεράσει τις όποιες τριβές.  

2. ...σε έχει "κορόνα" στο κεφάλι του και σου συμπεριφέρεται σαν βασίλισσα, κάνοντας πολλές θυσίες. 

3. ...αποδεικνύει έμπρακτα πως είσαι όχι μόνο κομμάτι της δικής του ζωής και καθημερινότητας, αλλά και του οικείου περιβάλλοντος του, όπως είναι η οικογένεια του και οι στενοί φίλοι. Επιδιώκει να γίνεις μέλος του κύκλου αυτού. 

4. ...μιλάει ανοιχτά για τα θετικά του συναισθήματα αλλά και για τα αρνητικά, τη ζήλια δηλαδή που πιθανότατα να νιώσει ορισμένες φορές, τη στενοχώρια ή το θυμό, ενώ μοιράζεται με ειλικρίνεια μαζί σου τα πιστεύω του, τα παιδικά του βιώματα, τα θέλω του και τα όνειρα του. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!