10 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις αν βγαίνεις με Σκορπιό - AllYou.gr

Search

10 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις αν βγαίνεις με Σκορπιό

Τα επιβεβαιώνουν όσες έχουν κάνει σχέση με το πιο σέξι -όπως λένε οι φήμες- ζώδιο!

09 Μαρτίου 2016

1. Είναι όντως το πιο σέξι ζώδιο. Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις στην αστρολογία, οφείλεις να παραδεχτείς, από τη στιγμή που θα βρεθείς στο κρεβάτι με άντρα Σκορπιό, πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιβεβαιώσει τη φήμη του.

2. Είναι πολύ μυστικοπαθής. Μην το πάρεις προσωπικά αν δεν θέλει με το καλημέρα σας να δηλώσει στο fb πως είναι σε σχέση. Δεν του αρέσει καθόλου να διατυμπανίζει την προσωπική ζωή του και η έκθεσή του στα social media είναι η χειρότερή του.

3. Θέλει να ξέρει τα πάντα για εσένα. Ενώ αυτός κρύβει καλά τα μυστικά του, είναι ικανός να γίνει... Σέρλοκ για να ξεψαχνίσει κάθε λεπτομέρεια της ζωής σου.

4. Τον τραβά το σκοτάδι. Μπορεί ο αγαπημένος σου ήρωας στο "Game of Thrones" να είναι ο Τζον Σνόου, αλλά εκείνος... εντυπωσιάζεται περισσότερο από τους απέθαντους White Walkers. Τον Σκορπιό τον ελκύει οτιδήποτε έχει να κάνει με το σκοτάδι, το μυστήριο, τον τρόμο, το υπερφυσικό. 

5. Έχει σαρκαστικό χιούμορ. Μπορεί να νιώθεις μερικές φορές ενοχές που δεν γελάς με τα αστεία του, όμως ο σαρκασμός του Σκορπιού μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικός και να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις.

6. Είναι πολύ ειλικρινής. Υπερβολικά ίσως. Μην τον ρωτήσεις αν το αγαπημένο σου κόκκινο φόρεμα σε παχαίνει, εκτός αν είσαι προετοιμασμένη να ακούσεις την αλήθεια.

7. Θέλει να έχει τον έλεγχο. Αν και εσωστρεφής, στην πραγματικότητα μπορεί να γίνει πολύ χειριστικός. Είσαι προετοιμασμένη να του δώσεις τα ηνία της σχέσης σας;

8. Λέει ότι δεν τον νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνον. Η διαφορά του από άλλους είναι ότι ο Σκορπιός το εννοεί.

9. Είναι πολύ προστατευτικός. Αν ανακαλύψει ότι κάποιος σε πλήγωσε, δεν θα διστάσει να του κάνει τη ζωή μαρτύριο.

10. Μπορεί να γίνει τρομερά εκδικητικός. Αν όμως τον πληγώσεις εσύ, θα σε καταδιώκει μέχρι και στην κόλαση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!