Σεξ με τον κολλητό σου: Μπορείτε να παραμείνετε φίλοι; - AllYou.gr

Search

Σεξ με τον κολλητό σου: Μπορείτε να παραμείνετε φίλοι;

Τελικά, πόσο σοβαρά βλάπτει τη φιλία σας;

12 Μαρτίου 2016

Ένα βράδυ ήπιατε λίγο παραπάνω, ήρθατε λίγο πιο κοντά και τα όσα ακολούθησαν είναι ακατάλληλα για ανηλίκους. Το σκηνικό επαναλήφθηκε μερικές φορές ακόμη, γίνατε αυτό που λένε στην Αμερική "φίλοι με προνόμια", friends with benefits, όμως η ερωτική σχέση σας ποτέ δεν εξελίχθηκε σε σταθερό δεσμό και κάποια στιγμή αναπόφευκτα τελείωσε. Τώρα που το σεξ μεταξύ σας αποτελεί παρελθόν, μπορείτε να κρατήσετε τη φιλία σας ζωντανή, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα; 

Ίσως μπορείτε, σύμφωνα με τον σεξοθεραπευτή Τζάστιν Λέιμιλερ. Ο ίδιος παραθέτει μια έρευνα σε 308 άτομα, η οποία έδειξε ότι περίπου οι μισοί από όσους έκαναν σεξ με κάποιο φίλο τους διατήρησαν τη φιλία τους και μετά το... μοιραίο γεγονός, αν και -στις περισσότερες περιπτώσεις- η σχέση τους έπαψε να είναι τόσο στενή. Εξαίρεση αποτελούν ένας στους επτά εθελοντές, που υποστήριξαν ότι μετά το σεξ η φιλία τους έγινε πιο δυνατή!

Βέβαια, η συγκεκριμένη μελέτη πραγματοποιήθηκε μόνο σε φοιτητές και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα ίδια ποσοστά ισχύουν και για το γενικό πληθυσμό. Το πιο σίγουρο είναι ότι αμέσως μετά το σεξ με τον κολλητό, η κατάσταση... is complicated, όπως λέει και το γνωστό fb status.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!