5 (απροσδόκητα) πράγματα που ΟΛΟΙ οι άντρες βρίσκουν σέξι - AllYou.gr

Search

5 (απροσδόκητα) πράγματα που ΟΛΟΙ οι άντρες βρίσκουν σέξι

Άβυσσος η ψυχή του άντρα...

16 Μαρτίου 2016

1. Τα ατημέλητα μαλλιά. Μπορεί να έχεις σκάσει μια περιουσία για να φτιάξεις μαλλί κομμωτηρίου, όμως εκείνος ίσως βρει πιο σέξι ένα, κυριολεκτικά, out of bed χτένισμα, γιατί στους άντρες αρέσουν οι απλές και ανεπιτήδευτες γυναίκες, που δεν υπερπροσπαθούν για να γοητεύσουν.

2. Όταν φοράς το πουκάμισό του. Ένα καρό πουκάμισο ή ένα φούτερ συνδυασμένο με τοπ θα τραβήξει την προσοχή του για τον ίδιο λόγο με το ατημέλητο μαλλί (βλέπε ανεπιτήδευτο στιλ). Αρκεί να μην το φοράς κάθε μέρα, γιατί στο τέλος θα νομίζει ότι έχει σχέση με τον κολλητό του.

3.  Όταν θυμώνεις. Οι άντρες μισούν την γκρίνια, αλλά ξετρελαίνονται από μια γυναίκα που είναι έξω φρενών. Ίσως γιατί η συμπεριφορά της έχει κάτι ζωώδες και ξυπνά τα βασικά ένστικτά τους.

4. Ο ιδρώτας. Εσύ προσπαθείς να τον κρύψεις κάτω από τόνους αποσμητικών, όμως ο ιδρώτας σου τον ερεθίζει, ειδικά όταν δεν κοπιάζεις στο γυμναστήριο αλλά στο κρεβάτι.

5. Όταν παίζεις ένα μουσικό όργανο. Είτε είναι ντραμς είτε κιθάρα, να είσαι βέβαιη ότι εκτοξεύεις τη γοητεία σου στα ύψη. Ίσως γιατί δεν κρύβεις ότι έχεις μουσική παιδεία και στα δάχτυλα... δεξιοτεχνία.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!