4 τύποι γυναικών που θέλουν να αποφύγουν ΟΛΟΙ οι άντρες - AllYou.gr

Search

4 τύποι γυναικών που θέλουν να αποφύγουν ΟΛΟΙ οι άντρες

Μήπως ανήκεις στη... black list;  

21 Φεβρουαρίου 2016

Για κάποιους αποτελεί ενδεχομένως τρόπο ζωής, για άλλους όμως ένα από τα φετινά resolutions που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη στο μέλλον. Το ζήτημα είναι ότι ακόμα κι αν δυσκολεύομαι και η ίδια να το πιστέψω, οι φίλοι μας οι άντρες έχουν δημιουργήσει μια black list, στην οποία έχουν εντάξει συγκεκριμένους τύπους γυναικών που αποφεύγουν.  

Είσαι έτοιμη να μάθεις αν σε έχουν βγάλει εκτός παιχνιδιού; 

Στη λίστα θα βρεις: 

1. ...τη γυναίκα που έχει γίνει συνώνυμο της ρουτίνας του. Την έχει αγαπήσει, μοιράζεται μαζί της χρόνια από τη ζωή του, βρίσκει κοινά θέλω, μα όταν μιλάμε για έλξη, αυτή αποτελεί λέξη άγνωστη και ξεχασμένη. Αντίθετα, κατά το «ο, τι κινείται, εκτελείται», το μάτι του παίζει ακατάπαυστα. 

2. ...τη γυναίκα που πιστεύει πως έχει το πάνω χέρι στη σχέση και δεν χάνει καμιά -μα καμία- ευκαιρία για να του το υπενθυμίσει. Το μεγαλύτερο όπλο της; Η ικανότητα της να μειώνει διαρκώς τον ανδρισμό και την αυτοπεποίθηση του. 

3. ...τη σύντροφο που αρνείται να κάνει σεξ συχνά. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για τεμπελιά ή για βαρεμάρα, μα σίγουρα δεν του προσφέρει τίποτα μια τέτοια σχέση. Μην ξεχνάς ότι οι άντρες ποντάρουν στην καλή σεξουαλική επαφή. 

4. ...τη γυναίκα που ξεκαθαρίζει ότι ο χαρακτήρας της είναι πλασμένος για ελεύθερη σχέση.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!