Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

AYTOΣ είναι ο πιο παράξενος παράγοντας που φανερώνει αν σε βλέπει σοβαρά

Λάβε τον υπόψη σου...



Οι γυναίκες ξοδεύουμε άπειρο χρόνο, φαιά ουσία και πολλές συζητήσεις με τις κολλητές μας προκειμένου να καταλάβουμε από τα πολλά και διάφορα σημάδια που μας δίνει ο σύντροφος μας αν μας βλέπει ή όχι σοβαρά

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο έρχονται να υποστηρίξουν ότι υπάρχει μία λεπτομέρεια που διαχωρίζει τον έρωτα από το σεξουαλικό πάθος και ένα απλό σημάδι μπορεί να δείξει προς τα πού πηγαίνει μία ερωτική σχέση.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, την απάντηση κοίταξε τον σύντροφο σου στα μάτια! Στη μελέτη οι ειδικοί εξηγούν πώς το βλέμμα του συντρόφου μπορεί να υποδείξει εάν είναι πραγματικά ερωτευμένος ή αν ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για το σεξ, καθώς σύμφωνα με την επιστήμη τα σημεία στα οποία εστιάζει το βλέμμα μας αποκαλύπτουν τους πραγματικούς σκοπούς μας.

Οι ερευνητές, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι το βλέμμα που επικεντρώνεται στα χαρακτηριστικά του προσώπου υποδηλώνει αγνά και τρυφερά συναισθήματα. Αντιθέτως, η επικέντρωση σε άλλα σημεία του σώματος συνδέεται στενότερα με το πάθος και τη σεξουαλική επιθυμία.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι αυτοματοποιημένες αντιδράσεις, όπως το σημείο εστίασης του βλέμματος, είναι ενδεικτικό των προθέσεων απέναντι σε έναν πιθανό ερωτικό σύντροφο. Μάλιστα, χρειάζεται μόλις μισό δευτερόλεπτο, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.