5 ΠΑΡΑΛΟΓΑ πράγματα που περιμένουν οι άντρες από τις γυναίκες - AllYou.gr

Search

5 ΠΑΡΑΛΟΓΑ πράγματα που περιμένουν οι άντρες από τις γυναίκες

Άντε να τους τα εξηγήσεις... 

13 Αυγούστου 2016

1. Να είμαστε έτοιμες σε 30 δευτερόλεπτα για ένα ραντεβού, αλλά να δείχνουμε κούκλες. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι ακόμη και για να πετύχουμε το «επιμελώς ατημέλητο» λουκ πρέπει να βάλουμε μάσκαρα, ρουζ και να περιποιηθούμε το μαλλί τρίχα τρίχα. Τι να κάνουμε, δεν γεννηθήκαμε προικισμένες με την απόλυτη φυσική ομορφιά, όπως εκείνοι.

2. Να είμαστε ταυτόχρονα και κοκαλιάρες και με καμπύλες. Να υπάρχουν μερικά πιασιματάκια στα επίμαχα σημεία, αλλά το υπόλοιπο σώμα να είναι μοντέλου πασαρέλας. Συμβιβαστείτε και διαλέξτε: κόκαλο ή λίπος; Κι εμείς αποδεχτήκαμε το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν θα αποκτήσετε ποτέ κοιλιακούς-φέτες.

3. Να έχουμε ελεύθερη σχέση μαζί τους… και να τους είμαστε πιστές. Εκείνοι να βγαίνουν με όποια τους καπνίσει (για να το θέσουμε ευγενικά) κι εμείς να τους είμαστε αφοσιωμένες σαν τα σκυλάκια. Όμως, έχει περάσει προ πολλού η εποχή της πιστής Πηνελόπης που έγνεθε στον αργαλειό της και περίμενε καρτερικά τον Οδυσσέα να γυρίσει από τις περιπλανήσεις του.

4. Να τους τηλεφωνούμε λιγότερο και ταυτόχρονα περισσότερο. Όταν τους κάνουμε πολλά τηλεφωνήματα, δυσανασχετούν και νιώθουν πιεσμένοι. Όταν αραιώνουμε τις κλήσεις μας, μπορεί να μη μας το πουν, αλλά θα σκεφτούν ότι τους φτύνουμε ή ότι έχουμε βρει κάποιον άλλο και θα κρατήσουν μούτρα. Μήπως να συμφωνήσουμε σε έναν συγκεκριμένο αριθμό τηλεφωνημάτων την ημέρα για να λυθούν οι παρεξηγήσεις;

5. Να μην έχουμε σχέση και ταυτόχρονα να έχουμε. Δεν έχουμε πρόβλημα να βγαίνουμε με κάποιον χαλαρά, μόνο για το σεξ. Το  πρόβλημα αρχίζει όταν αυτός ο κάποιος θέλει να κρατάει τις αποστάσεις του, αλλά και να μας έχει δίπλα του όποτε π.χ. αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με την οικογένειά του και κολλάει να το συζητήσει με τους φίλους του ή όποτε ξεμένει από παρέα για βόλτα.

Hot αυτή τη στιγμή!

SEX

Τι συμβαίνει στο σώμα σου όταν σταματάς να κάνεις σεξ

Οι αλλαγές που θα βιώσεις, αν αποφασίσεις να αμφισβητήσεις τη Θεοπούλα.
ΥΓΕΙΑ

Πως αντιμετωπίζεται η ημικρανία από την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική

Πως κάνει ο θεραπευτής τη διάγνωση και ποια η διαδικασία για την ανακούφιση.
ΠΑΙΔΙ

3 ερωτήσεις να κάνεις στο παιδί σου κάθε βράδυ

Απλά... ερωτηματικά, που θα βοηθήσουν να συνδεθείς συναισθηματκά με το παιδί σου, μετά από μια δύσκολη μέρα.
ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί δεν θυμάται πότε τα γενέθλια σου;

Η επιστήμη εξηγεί το φαινόμενο που προκαλεί τριγμούς στη σχέση σου και δίνει συγχωροχάρτι στον καλό σου.
BEAUTY TIPS

Όλη η αλήθεια για την τριχόπτωση του φθινοπώρου

Δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα – και σήμερα μαθαίνεις πώς θα αντιμετωπίσουμε την… πτώση.
ΜΟΔΑ

3 τρόποι να συνδυάσεις κομψά τα ογκώδη ρούχα σου

Θα φοράς άφοβα πλέον τα χοντρά ρούχα και αξεσουάρ σου!