Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 λόγοι να κάνεις παρέα με ένα nerd

Να γιατί είσαι τυχερή που βρήκες έναν τέτοιο –σπάνιο- φίλο!


Γεωργία Κοντού

Μπορεί τα nerds να μην έχουν ιδιαίτερη επαφή με την τελευταία λέξη της μόδας, να μην είναι η ψυχή της παρέας στα πάρτι και να μη γνωρίζουν όλα τα καινούρια κουτσομπολιά, όμως η παρέα μαζί τους έχει άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα. Διάβασε, λοιπόν, γιατί δεν πρέπει ποτέ να αφήσεις να φύγει ένας φίλος (ή μια φίλη) που είναι nerd.

1. Είναι πολύ έξυπνος. Μπορεί να προσεγγίσει ένα πρόβλημα με εντελώς πρωτότυπο τρόπο και να σου βρει τη λύση που εσύ δεν είχες καν φανταστεί.

2. Έχει τρελή φαντασία. Θα εντυπωσιαστείς με τα σενάρια και τα σκηνικά που φτιάχνει στο μυαλό του. Αν, μάλιστα, έχει και χιούμορ, τα αστεία του μπορεί να μην είναι πάντα επιτυχημένα, αλλά σίγουρα θα ξεφεύγουν από τα κλισέ.

3. Είναι ειλικρινής. Στην εποχή που ακόμα και αν έχουμε τις μαύρες μας όλοι θα χαμογελάσουμε για μια selfie, το nerd είναι απλά ο εαυτός του. Η ανεπιτήδευτη συμπεριφορά του επεκτείνεται και στη σχέση του με τους φίλους του: θα σου πει την αλήθεια, ακόμα κι αν πονάει.

4. Είναι ανεξάρτητος. Μπορεί να περάσει ώρες μόνος του σε ένα καφέ απλά διαβάζοντας το αγαπημένο του βιβλίο. Θα σε εμπνεύσει με το πνεύμα αυτονομίας του και την αδιαφορία του για το τι σκέφτονται οι γύρω του.

5. Έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα. Μαζί του θα ανακαλύψεις έναν καινούριο κόσμο από ταινίες, μουσικές και βιβλία που μπορεί να μην είχες υποψιαστεί ότι υπήρχαν και, παρόλο που κάποια μπορεί να σε κάνουν να πλήξεις του θανατά, άλλα θα σε ενθουσιάσουν.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου