Οι άνδρες προτιμούν τις... - AllYou.gr

Search

Οι άνδρες προτιμούν τις...

Ποια ηλικία στις γυναίκες είναι πιο ελκυστική για το αντίθετο φύλο;

10 Μαρτίου 2016

Μπορεί οι σεξουαλικές και ερωτικές προτιμήσεις των ανθρώπων να διαφέρουν ανάλογα με τα υποκειμενικά γούστα του καθενός, φαίνεται όμως ότι υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο στο οποίο σχεδόν όλοι οι άνδρες συμφωνούν. Κι αυτό είναι η ηλικία που προτιμούν να έχει η γυναίκα που θα επιλέξουν για σύντροφο της ζωής τους.

Η μελέτη που μας έρχεται από την Φιλανδία, βασίστηκε στις απαντήσεις 12.656 αντρών και γυναικών ηλικίας 18 έως 49 ετών και είχε σαν στόχο να εξερευνήσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των δύο φύλων σε σχέση με την ηλικία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι απαντήσεις ανδρών και γυναικών ήταν διαφορετικές. Οι γυναίκες φάνηκε να προτιμούν -σε γενικές γραμμές- τους συνομήλικους ή τους λίγο μεγαλύτερους άντρες. Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που είναι περίπου 4 χρόνια μεγαλύτεροι από αυτές, με την προτιμώμενη διαφορά ηλικίας να συρρικνώνεται όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν.

Οι άντρες, από την άλλη, φάνηκε να είναι αρκετά σταθεροί στις προτιμήσεις τους, καθώς φάνηκε να προτιμούν τις 25άρες είτε στα 20 είτε στα 40 τους.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι προτιμήσεις τόσο των αντρών όσο και των γυναικών έχουν της ρίζες τους στην εξελικτική βιολογία και την ικανότητα των δύο φύλων να κάνουν και να μεγαλώσουν παιδιά.

Οι νεαρές γυναίκες προτιμούν τους μεγαλύτερους άντρες, επειδή μπορούν να τις στηρίξουν περισσότερο στην ανατροφή των παιδιών, ενώ οι άντρες προτιμούν τις νέες γυναίκες επειδή είναι γόνιμες.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!