5 σημάδια ότι βλέπει τη σχέση σας σοβαρά - AllYou.gr

Search

5 σημάδια ότι βλέπει τη σχέση σας σοβαρά

Είναι εύκολο να τα παρατηρήσεις.

23 Αυγούστου 2016

Αν ο σύντροφός σου κάνει τα παρακάτω, τότε μη διστάσεις να αρχίσεις να φαντάζεσαι το μέλλον σου μαζί του.

1. Κάνει μελλοντικά σχέδια μαζί σου. Δεν διστάζει να συζητήσει μαζί σου θέματα όπως το ποιο θα ήταν το ιδανικό σπίτι και για τους δυο σας ή πόσα παιδιά θα θέλατε να κάνετε.

2. Σου ζητά να τον συνοδεύσεις σε κάθε περίσταση. Αν δεν διστάζει να σε παρουσιάσει ως συνοδό του στο γάμο της ξαδέρφης του ή στο πασχαλινό γεύμα με τους γονείς του, τότε μάλλον σε αντιμετωπίζει ήδη ως μέλος της οικογένειάς του.

3. Είσαι η προτεραιότητά του. Αν κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε δει έστω και για λίγο ακόμη και μέσα σε μία εβδομάδα σκληρής δουλειάς, τότε αυτό σημαίνει ότι μετράς για εκείνον. Αν, αντίθετα, ακυρώνει τα ραντεβού σας με κάθε αφορμή, μάλλον έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα...

4. Θέλει να συγκατοικήσετε. Ο προσωπικός χώρος είναι κάτι ιερό. Από τη στιγμή, λοιπόν, που θα αποφασίσει να τον θυσιάσει για να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, φαίνεται πως βλέπει τη σχέση σας ως κάτι παραπάνω από μια εφήμερη περιπέτεια.

5. Αναφέρει τη λέξη «γάμος». Ακόμη κι αν σε λέει «γυναίκα μου» μεταξύ αστείου και σοβαρού, να ξέρεις ότι σε περίπτωση που δεν του είχε περάσει από το μυαλό δεν θα... τολμούσε να παίξει με τη φωτιά.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!