Να γιατί ένας φίλος μπορεί να σε «στήνει» ξανά και ξανά - AllYou.gr

Search

Να γιατί ένας φίλος μπορεί να σε «στήνει» ξανά και ξανά

Πριν βιαστείς να τον καταδικάσεις, διάβασε ΑΥΤΟ!

24 Αυγούστου 2016
Συντάκτης : Γεωργία Κοντού

Σίγουρα θα σου έχει συμβεί να γνωρίζεις κάποιον που φαίνεται πάντα πρόθυμος να κανονίσετε να βγείτε ή να έρθει να σε βρει σε μια παρέα, αλλά τελευταία στιγμή πάντα... κάτι γίνεται και δεν εμφανίζεται. Προτού σπεύσεις, όμως, να το πάρεις προσωπικά και να τον διαγράψεις από τη ζωή σου, διάβασε δύο λόγους που μπορεί να λειτουργούν ως ελαφρυντικά για τη συμπεριφορά του.

1. Ίσως δεν τολμά ποτέ να πει «όχι». Μπορεί να είναι από τους τύπους που νιώθουν άβολα να αρνηθούν οποιαδήποτε πρόταση π.χ. για βόλτα ή για καφέ, αλλά τελικά, καθώς λέει σε όλους «ναι», αδυνατεί να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του και καταλήγει να γίνει αναξιόπιστος.

2. Μπορεί να περνάει μια δύσκολη φάση. Αν δεν ήταν ανέκαθεν έτσι αλλά έχει αρχίσει να γίνεται ασυνεπής τον τελευταίο καιρό, ενδεχομένως να τον απασχολεί κάποιο πρόβλημα που δεν θα ήθελε να συζητήσει. Ίσως, για παράδειγμα, χώρισε πρόσφατα και, όσο κι αν προσπαθεί να κρατήσει επαφή με τους φίλους του, απλά να μην του κάνει κέφι να βγει. Αν, λοιπόν, η συμπεριφορά του φίλου σου είναι... καινούριο φρούτο, προσπάθησε να δεις μήπως τον απασχολεί κάτι. Μην επιμείνεις όμως σε περίπτωση που νιώθει άβολα να το συζητήσει.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!