Εντοπίστηκε η No1 αιτία χωρισμού - AllYou.gr

Search

Εντοπίστηκε η No1 αιτία χωρισμού

Και όχι, δεν είναι αυτή που νομίζεις. 

22 Μαρτίου 2016

Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι ο πιο συχνός λόγος που οδηγεί ένα ζευγάρι στον χωρισμό είναι είτε η απιστία, είτε η ρουτίνα και η βαρεμάρα. 

Οι επιστήμονες, όμως, μάς αποκάλυψαν ότι υπάρχει κάποια άλλη, πολύ πιο βασική και ουσιαστική αιτία, που συνήθως οδηγεί δύο ανθρώπους στην απόφαση να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Σύμφωνα με νέες έρευνες οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η πιο βασική αιτία η οποία οδηγεί συνήθως στο χωρισμό δεν είναι άλλη από τη συσσώρευση αρνητικών συναισθημάτων για το σύντροφό μας, τα οποία μοιραία οδηγούν σε αίσθημα-τουλάχιστον-απέχθειας.

Φυσικά, όταν μιλάμε για απέχθεια, εννοούμε τα συσσωρευμένα νεύρα τα οποία αισθανόμαστε για το έτερον ήμισυ και τα οποία δυστυχώς δεν εξωτερικεύουμε πάντα. Aυτό, λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα η απλή ενόχληση να γιγαντώνεται και να γίνεται αντιπάθεια, ακόμα και μίσος σε ορισμένες περιπτώσεις, κάτι που έχει ως φυσική κατάληξη το χωρισμό.

Οπότε, κορίτσια, την επόμενη φορά που έχετε κάποιο παράπονο από τον φίλο σας, μιλήστε για το πώς αισθάνεστε πριν να είναι πολύ αργά!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!