6 σημάδια ότι ΔΕΝ είναι έτοιμος για σταθερή σχέση - AllYou.gr

Search

6 σημάδια ότι ΔΕΝ είναι έτοιμος για σταθερή σχέση

Μη βασίζεσαι πάνω του.

31 Αυγούστου 2016

Όσο κι αν τον θέλεις, αν παρατηρήσεις τις παρακάτω συμπεριφορές, προσπάθησε να μην τις αγνοήσεις. Καλύτερα να κρατάς τις αποστάσεις σου από την αρχή, παρά να απογοητευτείς όταν θα έχεις πια δεθεί.

1. Προτιμά να παίρνει παρά να δίνει. Για παράδειγμα, περιμένει από εσένα να είσαι standby ώστε να ανταποκρίνεσαι όποτε σου ζητάει να βγείτε, αλλά όταν τού προτείνεις εσύ δεν δείχνει καθόλου πρόθυμος να θυσιάσει έστω και ελάχιστο από τον προσωπικό χρόνο που περνάει π.χ. με τις παρέες του ή μπροστά στον υπολογιστή.

2. Όλες του οι σχέσεις μέχρι τώρα ήταν εφήμερες. Ας το παραδεχτούμε: μην ποντάρεις στην πιθανότητα να είσαι η μία και η μοναδική με την οποία θα θέλει να «στεριώσει». Μάλλον ο τύπος δεν το έχει με τις μακροχρόνιες σχέσεις. Ή δεν είναι ακόμη αρκετά ώριμος.

3. Αποφεύγει τις συζητήσεις για τη σχέση σας (ή, τέλος πάντων, για αυτό που έχετε). Απλά δεν τον ενδιαφέρει να κάνει τέτοιες συζητήσεις γιατί η σχέση σας στο μυαλό του δεν υφίσταται. Ή ξέρει ότι θα τον οδηγήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, όπου θα αναγκαστεί να ομολογήσει ότι δεν είστε μαζί, με κίνδυνο να χάσει έστω και το περιστασιακό σας σεξ.

4. Έχει πληγωθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Ή πολύ άσχημα. Τότε, μπορεί να δυσκολεύεται να σε εμπιστευτεί ή να κουβαλάει μέσα του θυμό που κάποια στιγμή, αναπόφευκτα, θα ξεσπάσει πάνω του. Ίσως προτού είναι έτοιμος για μια νέα σχέση να χρειαστεί να διαχειριστεί τα δυσάρεστα συναισθήματα που του έχουν αφήσει οι προηγούμενες.

5. Αποφεύγει τους φίλους και την οικογένειά σου. Ξέρει ότι από τη στιγμή που θα αρχίσει να τους γνωρίζει το πράγμα θα «σοβαρέψει». Και εντάξει να μη θέλει να γνωρίσει τους γονείς σου από τον πρώτο μήνα, αλλά ούτε την κολλητή σου με το αγόρι της; Κάτι βρομάει στην υπόθεση.

6. Είναι ερωτευμένος με την ελευθερία του. Και δεν το κρύβει. Του προτείνεις να πάτε το επόμενο Σαββατοκύριακο ένα ταξίδι οι δυο σας και σού απαντάει ότι έχει κανονίσει με την τάδε ορειβατική ομάδα (και φυσικά δεν σου προτείνει να τον συνοδεύσεις). Ή νιώθει να πιέζεται αν του ζητάς να δει εσένα αντί για τους φίλους του (με τους οποίους, παρεμπιπτόντως, έχει περάσει όλη την εβδομάδα).Ακολούθησε το allyou στο Instagram!