5 μυστικά για να βρεις τον έρωτα ΤΩΡΑ - AllYou.gr

Search

5 μυστικά για να βρεις τον έρωτα ΤΩΡΑ

Σου τα αποκαλύπτει μια ειδική συντάκτρια της Washington Post.

08 Απριλίου 2016

Η Έλεν ΜακΚάρθι συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την εφημερίδα Washington Post, όπου αρθρογραφεί σε μια στήλη για γάμους και ερωτικές σχέσεις. Πρόσφατα συγκέντρωσε στο βιβλίο της "The Real Thing" όλα τα μαθήματα γύρω από την αγάπη που έχει αποκομίσει στη διάρκεια της καριέρας της. Ποια είναι τα μυστικά της, που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον έρωτα (και να τον κρατήσεις);

1. Σταμάτα να κολλάς στα τυπικά προσόντα του. Στην τελική δεν έχει σημασία αν είναι πέντε εκατοστά πιο κοντός από εσένα ή αν δεν έχει μεταπτυχιακό ενώ εσύ έχεις κάνει διδακτορικό. Αυτά είναι για το φαίνεσθαι. Μπορεί π.χ. να διαθέτει λιγότερα πτυχία από τον πρώην σου αλλά να είναι πολύ περισσότερο καλλιεργημένος πνευματικά.

2. Μην επηρεάζεσαι από τις προσδοκίες των γύρω σου. Εντάξει, η μαμά σου θα ήταν ευτυχισμένη αν παντρευόσουν γιατρό ή δικηγόρο. Ε, και; Ακόμη και η μαμά σου θα είναι μακροπρόθεσμα πιο χαρούμενη αν καταλήξεις με κάποιον που πραγματικά σε αγαπάει, έστω κι αν δεν μπορεί να καυχιέται για το επάγγελμα του γαμπρού της στο σόι.

3. Μην πανικοβάλλεσαι από το πέρασμα του χρόνου. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Σκέψου, όμως, ότι αν καταφέρεις να ελέγξεις τον πανικό σου π.χ. που είσαι ακόμη τριάντα και χωρίς σχέση, όχι μόνο θα απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή σου, αλλά θα γίνεις και πιο γοητευτική στους γύρω σου. Αυξάνοντας έτσι και τις πιθανότητες να ζευγαρώσεις. Εξάλλου, τα σαράντα είναι τα νέα τριάντα.

4. Μια σχέση που κυλάει ομαλά έχει καλύτερες προοπτικές από μια άλλη με σασπένς. Αν ο άλλος δεν σου προκαλεί αγωνία για το αν π.χ. θα σε πάρει την επόμενη ημέρα τηλέφωνο, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι (δεν σημαίνει δηλαδή απαραίτητα ότι αυτός ο άντρας σού είναι αδιάφορος ). Το αντίθετο: Συνήθως μια σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που ταιριάζουν και που είναι έτοιμοι για δεσμεύσεις εξελίσσεται αβίαστα και δεν σε σπρώχνει να... μαδάς μαργαρίτες για να καταλάβεις αν ο καλός σου σε αγαπάει ή όχι.

5. Μην περιμένεις από το σύντροφό σου να είναι για σένα τα πάντα. Θα είσαι τυχερή αν βρεις κάποιον που να είναι καλός σύντροφος (που σε εκτιμάει, που σε σέβεται και που σε αγαπάει). Δεν είναι όμως απαραίτητο ο ίδιος άνθρωπος να γίνει ΚΑΙ κολλητός σου ΚΑΙ συνοδός σου στα μαθήματα ζωγραφικής, στο γυμναστήριο ή στο τένις. Για αυτούς τους ρόλους, άλλωστε, υπάρχουν οι φίλοι.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!