Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

4 ενδείξεις ότι σου... τα φοράει

Μήπως σου θυμίζουν κάτι;



Mία πρόσφατη επιστημονική έρευνα κατέληξε σε ένα αρκετά ενδιαφέρον αποτέλεσμα σχετικά με το κεφάλαιο «Απιστία». Οι γυναίκες έρχονται να καταρρίψουν τον μύθο που θέλει το αντρικό φύλλο να είναι πολύ πιο επηρρεπείς στο ...κέρατο, αφού σχεδόν το 40% των γυναικών που συμμετείχαν στην μελέτη δήλωσε πως έχει μπει στον πειρασμό να απατήσει τον σύντροφο του (χωρίς να διευκρινίζει αν τελικά έχει υποκύψει στον πειρασμό).

Την ίδια στιγμή, πάνω από το 45% των ανδρών υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν έχει υπάρξει ποτέ άπιστο, αλλά ότι κάτι τέτοιο θα ήταν τελείως κόντρα στους ηθικούς του κώδικες.

Παρόλα αυτά, ο μύθος εκεί έξω παραμένει πάντα ζωντανός. Οι άντρες τσιλιμπουρδίζουν. Αν πρόσφατα έχεις λόγους να ανησυχείς ότι και ο δικός σου σύντροφος ανήκει σε αυτή την κατηγορία, βάλε κάτω τα εξής 5 σημάδια και βγάλε πιο ασφαλές συμπέρασμα. Προσοχή! Πάντα υπάρχει η περίπτωση να ισχύουν και τα 5 αλλά ο άνθρωπος να είναι σε όλα εντάξει και να του φταίνε άλλα πράγματα...

1. Αυξημένες ή μειωμένες σεξουαλικές ορέξεις. Είναι απλό... Εάν ο σύντροφός σου δεν έχει όρεξη για σεξ, αυτό ίσως σημαίνει ότι ικανοποιεί αλλού τις σεξουαλικές του ανάγκες. Παρόλο που πολλά ζευγάρια έχουν αυξομοιώσεις της σεξουαλικής τους δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της σχέσης, οι πολύ απότομες αλλαγές είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, συνήθως δείγμα απιστίας

2. Μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση. Εάν από κει που δεν ενδιαφερόταν ποτέ τι θα φορέσει στη δουλειά αρχίσει ξαφνικά να φροντίζει υπερβολικά την εξωτερική του εμφάνιση, τότε ίσως προσπαθεί να εντυπωσιάσει κάποια άλλη. Έχε το νου σου.

3. Έχει αλλάξει (και) η συμπεριφορά του. Όταν απατάς κάποιον, συνήθως σκέφτεσαι μονίμως όλα όσα δεν σου αρέσουν σε αυτόν, δικαιολογώντας σε κάποιο βαθμό τον εαυτό σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται πιο αδιάφορος, πιο απόμακρος και φυσικά πιο επιθετικός.

4. Ασχολείται ξαφνικά υπερβολικά με το κινητό του. Το πιθανότερο είναι ότι αν σε απατάει, θα βρεις αποδεικτικά στοιχεία στο κινητό του. Αν λοιπόν ξαφνικά ενεργοποιηθεί κωδικός κλειδώματος ή δε σε αφήνει ούτε καν να πλησιάσεις, τότε ίσως κάτι σου κρύβει.

Τι πρέπει να κάνεις; Άκου τη διαίσθησή σου. Πάντα με μέτρο και ψυχραιμία, εννοείται.  Η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη είναι σημεία κλειδιά για μία καλή σχέση. Έτσι, εάν πράγματι υποψιάζεσαι κάτι, και οι υποψίες σου είναι ρεαλιστικές και όχι δημιουργήματα της φαντασίας σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου ανοιχτά για ό,τι σε απασχολεί.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα