Κορίτσια, ΑΥΤΟ είναι το 1ο πράγμα που προσέχουν οι άνδρες πάνω μας - AllYou.gr

Search

Κορίτσια, ΑΥΤΟ είναι το 1ο πράγμα που προσέχουν οι άνδρες πάνω μας

Δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι...

06 Απριλίου 2016

Koρίτσια, σας έχουμε ένα νέο που σίγουρα δεν μπορείτε εύκολα να φανταστείτε. Τι είναι αυτό που προσέχουν πρώτα οι άνδρες πάνω μας; 

Το μεγαλύτερο παράπονο των γυναικών είναι, ως γνωστόν, ότι τα αγόρια, αντί να δώσουν βάση στον χαρακτήρα ή την προσωπικότητα μιας γυναίκας, αφήνουν το μάτι τους να πέσει πρώτα - και κύρια - πάνω σε άλλα, εξωτερικά κατά κύριο λόγο χαρίσματα.

Το πλούσιο στήθος, τα στητά οπίσθια και ένα όμορφο πρόσωπο, είναι σύμφωνα με τα στερεότυπα, αρκετά για να κερδίσουν την καρδιά ενός άντρα, όμως μία νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι αυτό που κοιτάζει το αντίθετο φύλο πρώτο και καλύτερο πάνω μας είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη, αυτό που θέλουν όλα τα αγόρια είναι ένα κορίτσι με περιποιημένα ...μαλλιά. Ναι, καλά διάβασες.

Πιο συγκεκριμένα, το 74% των ανδρών διευκρινίζει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να προσέξουν στο μπαρ μία γυναίκα με υπέροχα μαλλιά, παρά μία με θανατηφόρο ντεκολτέ.

Την ίδια στιγμή, το 82% υποστηρίζει ότι τα μαλλιά είναι ο ορισμός του sex appeal, ενώ το 60% ότι θα προτιμούσε να βγει με μία γυναίκα με περιποιημένα μαλλιά, παρά με μία με πλούσιο στήθος.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!