ΑΥΤΑ τα θέματα πρέπει να αποφεύγεις να συζητήσεις στο 1ο ραντεβού - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΑ τα θέματα πρέπει να αποφεύγεις να συζητήσεις στο 1ο ραντεβού

Άφησέ τα για αργότερα ή για... ποτέ.

03 Μαϊου 2016

1. Για τον εαυτό σου, ασταμάτητα. Δεν είπαμε να μην αναφερθείς καθόλου στα ενδιαφέροντα και τις απόψεις σου, αλλά αν μιλάς διαρκώς για τον εαυτό σου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν θα τον αφήσεις να μιλήσει για εκείνον ώστε να καταλάβεις αν ταιριάζετε και, κυρίως, θα τον τρομάξεις δίνοντάς του την εντύπωση ότι είσαι ένα εντελώς εγωκεντρικό άτομο.

2. Για τις ανασφάλειές σου. Απόφυγε τις ερωτήσεις τύπου «μήπως αυτό το φόρεμα με παχαίνει;», «μήπως μιλάω πολύ;», γιατί αφενός θα στρέψεις την προσοχή του σε (πιθανόν ανύπαρκτα) ελαττώματά σου, αφετέρου θα τον βάλεις σε μια διαδικασία να πρέπει διαρκώς να σε επιβεβαιώνει, η οποία είναι κουραστική σε μια σχέση, πόσο μάλλον στο πρώτο ραντεβού.

3. Για το ιστορικό των αποτυχημένων σχέσεών σου. Ακόμα και αν στην πραγματικότητα για όλα φταίει η κακή σου τύχη, θα τον κάνεις να αναρωτηθεί αν ο λόγος που έχεις ζήσει όλους αυτούς τους καβγάδες, τα αναπάντητα τηλεφωνήματα και τους δακρύβρεχτους χωρισμούς είναι γιατί κάτι πηγαίνει στραβά με εσένα.

4. Για το πόσο κολλητές φίλες είστε με τη μαμά σου. Δεν έχει σημασία αν είναι γεγονός, γιατί σε περίπτωση που το κάνεις θέμα στο πρώτο σας ραντεβού θα δημιουργήσεις την εντύπωση ότι είσαι το κοριτσάκι που με κάθε αφορμή τρέχει και κρύβεται κάτω από τα φουστάνια της μαμάς. Μπορείς να του το θέσεις πιο διπλωματικά, λέγοντάς του για παράδειγμα ότι η μαμά σου σε έχει στηρίξει πολύ στη ζωή σου ή πως αποτελεί για σένα πρότυπο σε ό,τι έχεις πετύχει.

5. Για τα κουτσομπολιά στη δουλειά σου. Μπορεί εσένα να σε διασκεδάζει αφάνταστα να συζητάς με συναδέλφους για τη νέα, υποτίθεται κρυφή, σχέση της προϊσταμένης με τον σεκιουριτά, όμως τέτοιες ειδήσεις δεν λένε πολλά στο υποψήφιο αγόρι σου, με το οποίο βγαίνεις για πρώτη φορά. Εκτός βέβαια αν είναι κι αυτός συνάδελφος και γνωρίζει καλά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα...Ακολούθησε το allyou στο Instagram!