5 κανόνες του online φλερτ που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσεις - AllYou.gr

Search

5 κανόνες του online φλερτ που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσεις

Έτσι θα κάνεις το προφίλ σου ακαταμάχητο!

05 Μαϊου 2016

1. Να είσαι ειλικρινής. Ανέβασε μια πρόσφατη φωτογραφία σου, όχι πριν από... δέκα χρόνια. Δεν πειράζει να σε δείχνει από μια κάπως πιο κολακευτική γωνία, αρκεί να σε αντιπροσωπεύει αληθινά. Απόφυγε επίσης να γράψεις στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα: Η πληροφορία «μοντέλο με ύψος 1,80 και ξανθά μαλλιά» αν είναι παραπλανητική θα σε κάνει περιζήτητη μόνο για λίγο, αλλά σίγουρα δεν θα βοηθήσει τη σχέση να συνεχιστεί μετά το πρώτο ραντεβού. Κανένας άντρας δεν θέλει να νιώθει ότι τον κοροϊδεύουν.

2. Γράψε ως status μια έξυπνη ατάκα. Όχι όμως κάποια φράση που καταλαβαίνετε μόνο εσύ και η κολλητή σου, γιατί δεν θα ασχοληθεί κανένας. Επίσης χρησιμοποίησε ένα username ελκυστικό, όχι ένα συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων χωρίς κανένα νόημα.

3. Δώσε έμφαση στην περιγραφή του εαυτού σου. Μην την εξαντλήσεις σε μία φράση, αλλά μη γράψεις και την ιστορία της ζωής σου γιατί στη δεύτερη περίπτωση θα γίνει κουραστική. Επισήμανε το τι ζητάς από ένα dating app. Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις τις πολύ προσωπικές πληροφορίες.

4. Δείξε ενδιαφέρον. Αν στέλνεις σε κάποιον μήνυμα, κάνε του ερωτήσεις. Μίλησε λιγότερο για τον εαυτό σου. Δεν βλάπτει επίσης το να του κάνεις και κάποιο κομπλιμέντο τύπου «ωραία φωτογραφία προφίλ». Δείχνεις ότι νοιάζεσαι και ότι δεν είσαι ψώνιο.

5. Δούλεψε τα επικοινωνιακά χαρίσματά σου. Εξίσου μεγάλη σημασία με μια ελκυστική φωτογραφία προφίλ έχει και ο τρόπος που γράφεις στον άλλο. Καλό είναι φυσικά να έχεις χιούμορ, ευρηματικότητα, αλλά και να είσαι ευγενική, δηλαδή να αποφεύγεις να γίνεις αδιάκριτη, να υποτιμήσεις ή να ειρωνευτείς τον εικονικό παρτενέρ σου. Αν επίσης κρίνεις ότι ο άλλος δεν σου κάνει, καλό θα ήταν να του το πεις με κάποιον τρόπο, αντί απλά να εξαφανιστείς. Δεν ξέρεις πόσα μπορεί να έχει επενδύσει εκείνος στην επαφή σας, έστω κι αν αυτή περιορίστηκε στον ψηφιακό κόσμο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!