Πώς να κάνεις σεξ με τον ίδιο άντρα για την υπόλοιπη ζωή σου - AllYou.gr

Search

Πώς να κάνεις σεξ με τον ίδιο άντρα για την υπόλοιπη ζωή σου

Ναι, ΓΙΝΕΤΑΙ.

09 Μαϊου 2016

Τι σε συμβουλεύουν οι ειδικοί σε έναν οδηγό ψυχολογίας της βρετανικής εφημερίδας Guardian:

1. Αποδέξου το γεγονός ότι κάποιες φορές θα είναι δύσκολο και μονότονο. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο.

2. Το πρόβλημα για την ανία μπορεί να μην είναι η έλλειψη οικειότητας αλλά το ότι περνάτε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Σύμφωνα με μελέτες, οι χρονικές στιγμές που ποθούμε περισσότερο το σύντροφό μας είναι εκείνες κατά τις οποίες δεν βρισκόμαστε μαζί. Προγραμματίστε, λοιπόν, να κάνετε ξεχωριστά κάποιες δραστηριότητες.

3. Πάρε το απόφαση ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε μια μακροχρόνια σχέση. Δηλαδή το πάθος και το σασπένς είναι δύσκολο να συνυπάρχουν με την αίσθηση της ασφάλειας.

4. Φροντίστε να έχει ο καθένας το χώρο του: ένα δωμάτιο όπου μπορεί να απομονωθεί όταν το έχει ανάγκη. Η Guardian προτείνει και ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, αλλά μια κουβέντα είναι αυτή στα μικροσκοπικά ελληνικά διαμερίσματα.

5. Από την άλλη, είναι σημαντικό να περνάτε έστω και λίγο ποιοτικό χρόνο οι δυο σας, κάνοντας πράγματα που απολαμβάνετε και εσύ και αυτός. Θα κρατήσει τη σχέση σας ζωντανή και δυνατή.

6. Ο αυθορμητισμός στο σεξ είναι μύθος σε μια μακροχρόνια σχέση. Ίσως χρειαστεί να συμφιλιωθείς με την ιδέα του προγραμματισμένου σεξ, αν μπουν στο παιχνίδι οι δουλειές του νοικοκυριού και τα παιδιά.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!