Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το Νο1 γυναικείο μυστικό αποπλάνησης είναι ΑΥΤΟ

Ριξ' τα στη... φύση σου!



Οι σύγχρονες επιστημονικές έρευνες έχουν πάρα πολλή φαντασία. Τουλάχιστον αυτό μας έκανε να σκεφτούμε μία νέα μελέτη, η οποία βασίζεται στην τεράστια επιτυχία της Marilyn Monroe στο ανδρικό φύλο, προκειμένου να εντοπίσει ποιο είναι το νούμερο ένα κόλπο που χρησιμοποιούν οι γυναίκες όταν θέλουν να αποπλανήσουν έναν άντρα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό δεν είναι άλλο από την επίδραση που έχει μία γλυκιά γυναικεία φωνή στο ερωτικό παιχνίδι με το αντίθετο φύλο.

Οι επιστήμονες που έκαναν στην συγκεκριμένη έρευνα ισχυρίζονται ότι το κόλπο των γυναικών να αλλάζουν την φωνή τους, κάνοντας την πιο τσαχπίνικη και τρυφερή όταν μιλούν με έναν άντρα που τις ενδιαφέρει, δεν οφείλεται αποκλειστικά σε... στρατηγική, αλλά είναι ως έναν βαθμό και ζήτημα της ίδιας μας της φύσης.

Κοινώς, δηλώνουν πως οι γυναίκες διαθέτουν έναν έμφυτο μηχανισμό που αλλάζει τη φωνή τους συγκεκριμένες ημέρες του μήνα. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, οι ημέρες αυτές είναι οι πιο γόνιμες του κύκλου και η έμφυτη αυτή λειτουργία εξυπηρετεί αναπαραγωγικούς σκοπούς.

Όπως σημειώνουν οι ερευνητές, οι ορμονικές μεταβολές που παρατηρούνται καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου της περιόδου συνοδεύονται από αλλαγές στη φωνή της γυναίκας. Οι αλλαγές αυτές είναι μικρές, γίνονται όμως αντιληπτές υποσυνείδητα τόσο από τους άντρες όσο και από τις άλλες γυναίκες. Οι αλλαγές στη φωνή της πιο γόνιμες μέρες του κύκλου φανερώνουν πως η γυναίκα διανύει το ιδανικό αναπαραγωγικό στάδιο του μήνα.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ