Το Νο1 γυναικείο μυστικό αποπλάνησης είναι ΑΥΤΟ - AllYou.gr

Search

Το Νο1 γυναικείο μυστικό αποπλάνησης είναι ΑΥΤΟ

Ριξ' τα στη... φύση σου!

30 Απριλίου 2016

Οι σύγχρονες επιστημονικές έρευνες έχουν πάρα πολλή φαντασία. Τουλάχιστον αυτό μας έκανε να σκεφτούμε μία νέα μελέτη, η οποία βασίζεται στην τεράστια επιτυχία της Marilyn Monroe στο ανδρικό φύλο, προκειμένου να εντοπίσει ποιο είναι το νούμερο ένα κόλπο που χρησιμοποιούν οι γυναίκες όταν θέλουν να αποπλανήσουν έναν άντρα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό δεν είναι άλλο από την επίδραση που έχει μία γλυκιά γυναικεία φωνή στο ερωτικό παιχνίδι με το αντίθετο φύλο.

Οι επιστήμονες που έκαναν στην συγκεκριμένη έρευνα ισχυρίζονται ότι το κόλπο των γυναικών να αλλάζουν την φωνή τους, κάνοντας την πιο τσαχπίνικη και τρυφερή όταν μιλούν με έναν άντρα που τις ενδιαφέρει, δεν οφείλεται αποκλειστικά σε... στρατηγική, αλλά είναι ως έναν βαθμό και ζήτημα της ίδιας μας της φύσης.

Κοινώς, δηλώνουν πως οι γυναίκες διαθέτουν έναν έμφυτο μηχανισμό που αλλάζει τη φωνή τους συγκεκριμένες ημέρες του μήνα. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, οι ημέρες αυτές είναι οι πιο γόνιμες του κύκλου και η έμφυτη αυτή λειτουργία εξυπηρετεί αναπαραγωγικούς σκοπούς.

Όπως σημειώνουν οι ερευνητές, οι ορμονικές μεταβολές που παρατηρούνται καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου της περιόδου συνοδεύονται από αλλαγές στη φωνή της γυναίκας. Οι αλλαγές αυτές είναι μικρές, γίνονται όμως αντιληπτές υποσυνείδητα τόσο από τους άντρες όσο και από τις άλλες γυναίκες. Οι αλλαγές στη φωνή της πιο γόνιμες μέρες του κύκλου φανερώνουν πως η γυναίκα διανύει το ιδανικό αναπαραγωγικό στάδιο του μήνα.

Summer in the city

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!

Να τι πρέπει να κάνεις άμα καείς από τον ήλιο

6 tips για να θεραπεύσεις τα ελαφριά εγκαύματα και γρήγορα!

Οι 5+1 καλύτερες παραλίες της Αττικής

Είναι δυο (ή και τρία) βήματα από την Αθήνα και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι ήδη διακοπές!