Θέλεις να πάει καλά το ραντεβού σου; ΜΗΝ κάνεις αυτό - AllYou.gr

Search

Θέλεις να πάει καλά το ραντεβού σου; ΜΗΝ κάνεις αυτό

Τι την σπάει στους άντρες;

11 Μαϊου 2016

Ξοδεύεις άπειρες ώρες σε συζητήσεις με τις κολλητές σου για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείς σε ένα πρώτο ραντεβού με κάποιον που σε ενδιαφέρει πολύ, ξοδεύεις χρόνο και χρήμα στα κομμωτήρια για να βρεις το τέλειο χτένισμα και επιτρέπεις στην πιστωτική σου να χτυπήσει... ταβάνι, προκειμένου να αγοράσεις το φόρεμα εκείνο που τόσο πολύ σε κολακεύει αλλά κοστίζει όσο το νοίκι δύο μηνών.

Στην πραγματικότητα, όμως, η επιτυχία του ραντεβού σου είναι στο χέρι ή πιο συγκεκριμένα στο... στομάχι σου. Ναι, η επιστήμη εντόπισε και σου αποκαλύπτει ποιο είναι το βασικό πράγμα που την σπάει στους άντρες σε ένα ραντεβού, ώστε να το αποφεύγεις με κάθε τρόπο από δω και πέρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με νέα δημοσκόπηση, το 95% των αντρών απάντησε ότι αυτό που το χαλάει περισσότερο σε μία γυναίκα είναι το είναι μίζερη με το φαγητό της, κοινώς να έχουν πάει σε ένα υπέροχο εστιατόριο κι εκείνη να μετράει τις θερμίδες και να ανακατεύει απλώς το πιάτο της.

Οπότε κορίτσια τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά: ακόμα κι αν κάνετε δίαιτα, τη συγκεκριμένη ημέρα αφήστε την στην άκρη. Οι άνδρες δηλώνουν ξεκάθαρα ότι το να είναι μία γυναίκα πρόθυμη να δοκιμάσει μαζί τους νέες γεύσεις και να τρώει με όρεξη το φαγητό της μπροστά τους είναι σημαντικό κι εμείς οφείλουμε - αν μη τι άλλο -να προσαρμοστούμε.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!