5 σημάδια ότι δεν ξεκολλάς από πάνω του - AllYou.gr

Search

5 σημάδια ότι δεν ξεκολλάς από πάνω του

Μήπως να αναζητούσες το... χώρο σου; 

18 Μαϊου 2016

Είναι ωραία να νιώθεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό, μήπως όμως να κρατήσεις και λίγο χώρο για τον εαυτό σου; Τα παρακάτω 5 σημάδια δείχνουν ότι έχετε γίνει (επικίνδυνα)... αυτοκόλλητοι!

1. Πηγαίνετε παντού πακέτο. Σύμφωνοι, δεν μπορείτε ούτε λεπτό ο ένας χωρίς τον άλλο, όμως οι φίλες σου θα το σκεφτούν να σε ξανακαλέσουν στην επόμενη βραδιά κοριτσιών, αν πλέον εμφανίζεσαι πάντα μαζί του. 

2. Η κολλητή σου δεν σου τηλεφωνεί τόσο συχνά. Ακόμη κι αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, μπορεί να μην είσαι πια διαθέσιμη να συζητήσεις μαζί της τα προβλήματά της κάθε φορά που σε έχει ανάγκη.

3. Τα ενδιαφέροντά σου λιγοστεύουν... επικίνδυνα. Απουσιάζεις όλο και πιο συχνά από τα μαθήματα γιόγκα, που γέμιζαν μέχρι τώρα την καθημερινότητά σου, δεν διαβάζεις πια τα βιβλία των αγαπημένων σου συγγραφέων, ούτε κάνεις τα ταξίδια που έκανες στο παρελθόν.

4. Ελέγχετε συνεχώς ο ένας τον άλλο. Όταν δεν είστε μαζί, νιώθεις χαμένη στο διάστημα: του στέλνεις διαρκώς μηνύματα επειδή δεν αντέχεις την ιδέα να περάσει λεπτό που να μην ξέρεις πού βρίσκεται και τι κάνει.

5. Οι καβγάδες σας σε σπρώχνουν στην απελπισία: Ο φόβος σου μήπως τον χάσεις είναι τόσο ανυπόφορος που βγαίνεις εκτός εαυτού. Για παράδειγμα, τον παρακαλάς να μη σε αφήσει ή κάνεις τρελές υποχωρήσεις ή, αντιθέτως, ξεσπάς πάνω του με τρόπους που αργότερα μετανιώνεις.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!