5 λόγοι που τα ερωτικά ραντεβού μπορούν να γίνουν... κουραστικά - AllYou.gr

Search

5 λόγοι που τα ερωτικά ραντεβού μπορούν να γίνουν... κουραστικά

Έχουν και την αρνητική τους πλευρά! 

29 Μαϊου 2016

Αν σήμερα το βράδυ βγεις για εκατομμυριοστή φορά με την κολλητή σου αντί για ένα καινούριο αγόρι... τουλάχιστον γλιτώνεις από τα παρακάτω προβλήματα.

1. Κοστίζουν πολύ. Ακόμα και όταν βγαίνεις με κάποιον που προσφέρεται να σε κεράσει, ξοδεύεις μια περιουσία για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα και το νεσεσέρ σου, διαφορετικά αισθάνεσαι (λανθασμένα, μάλλον) ότι δεν θα είσαι αρκετά ελκυστική.

2. Σου προκαλούν άγχος για αφροδίσια νοσήματα και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Αν ένα ραντεβού καταλήξει στο κρεβάτι αλλά δεν γνωρίζεις εξονυχιστικά το ιστορικό του παρτενέρ, έστω κι αν έχεις πάρει όλες τις διαθέσιμες προφυλάξεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα παίζουν πάντα διάφορα τρομακτικά σενάρια.

3. Σου προκαλούν άγχος για... το τηλεφώνημα της επόμενης ημέρας. Θα ξαναδώσει σημεία ζωής μετά το "καληνύχτα"; Αυτό είναι το βασανιστικό ερώτημα της επόμενης ημέρας. Η απόρριψη πάντα πληγώνει το εγώ σου, ακόμη και όταν προέρχεται από έναν άντρα που στην πραγματικότητα δεν σε ενδιαφέρει και τόσο. Πόσο μάλλον όταν εκείνος σου αρέσει πραγματικά και θα ήθελες να τον γνωρίσεις καλύτερα.

4. Σε φέρνουν σε αμηχανία όταν τα θέματα συζήτησης τελειώνουν. Σε ελάχιστα ραντεβού ανακαλύπτεις ότι το υποψήφιο αμόρε δεν σε αφήνει να πλήξεις ούτε λεπτό. Τα περισσότερα εξαντλούνται σε σχόλια για τον καιρό, ακαδημαϊκές συζητήσεις γύρω από το τι θέλει ο καθένας από μια σχέση και αποτυχημένες προσπάθειες να κάνεις χιούμορ (που ο άλλος δεν θα πιάσει).

5. Δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Στα πρώτα ραντεβού πάντα προσπαθείς να φανείς όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, ευγενική και... συγκρατημένη με το φαγητό γίνεται. Πόσα ραντεβού όμως θα χρειαστεί να βγεις προτού σταματήσεις να μετράς τα λόγια και τις μπουκιές σου;Ακολούθησε το allyou στο Instagram!