Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 λόγοι που τα ερωτικά ραντεβού μπορούν να γίνουν... κουραστικά

Έχουν και την αρνητική τους πλευρά! 


Γεωργία Κοντού

Αν σήμερα το βράδυ βγεις για εκατομμυριοστή φορά με την κολλητή σου αντί για ένα καινούριο αγόρι... τουλάχιστον γλιτώνεις από τα παρακάτω προβλήματα.

1. Κοστίζουν πολύ. Ακόμα και όταν βγαίνεις με κάποιον που προσφέρεται να σε κεράσει, ξοδεύεις μια περιουσία για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα και το νεσεσέρ σου, διαφορετικά αισθάνεσαι (λανθασμένα, μάλλον) ότι δεν θα είσαι αρκετά ελκυστική.

2. Σου προκαλούν άγχος για αφροδίσια νοσήματα και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Αν ένα ραντεβού καταλήξει στο κρεβάτι αλλά δεν γνωρίζεις εξονυχιστικά το ιστορικό του παρτενέρ, έστω κι αν έχεις πάρει όλες τις διαθέσιμες προφυλάξεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα παίζουν πάντα διάφορα τρομακτικά σενάρια.

3. Σου προκαλούν άγχος για... το τηλεφώνημα της επόμενης ημέρας. Θα ξαναδώσει σημεία ζωής μετά το "καληνύχτα"; Αυτό είναι το βασανιστικό ερώτημα της επόμενης ημέρας. Η απόρριψη πάντα πληγώνει το εγώ σου, ακόμη και όταν προέρχεται από έναν άντρα που στην πραγματικότητα δεν σε ενδιαφέρει και τόσο. Πόσο μάλλον όταν εκείνος σου αρέσει πραγματικά και θα ήθελες να τον γνωρίσεις καλύτερα.

4. Σε φέρνουν σε αμηχανία όταν τα θέματα συζήτησης τελειώνουν. Σε ελάχιστα ραντεβού ανακαλύπτεις ότι το υποψήφιο αμόρε δεν σε αφήνει να πλήξεις ούτε λεπτό. Τα περισσότερα εξαντλούνται σε σχόλια για τον καιρό, ακαδημαϊκές συζητήσεις γύρω από το τι θέλει ο καθένας από μια σχέση και αποτυχημένες προσπάθειες να κάνεις χιούμορ (που ο άλλος δεν θα πιάσει).

5. Δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Στα πρώτα ραντεβού πάντα προσπαθείς να φανείς όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, ευγενική και... συγκρατημένη με το φαγητό γίνεται. Πόσα ραντεβού όμως θα χρειαστεί να βγεις προτού σταματήσεις να μετράς τα λόγια και τις μπουκιές σου;

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ