Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Φλερτάρει μπροστά σου: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που συμβαίνει

Μήπως περνάει κρίση ηλικίας;


Φύλλις Νικολάου

Το σενάριο είναι γνώριμο: είστε έξω με τον καλό σου. Όταν πλησιάζει η σερβιτόρα να σας πάρει παραγγελία, παρατηρείς τον καλό να την τσεκάρει λίγο... πονηρά. Κι όταν η παραγγελία επιστρέφει, το άλλο σου μισό αρχίζει τα κοπλιμέντα για τα μάτια ή την σπιρτάδα της. Και κάπου εκεί η ζήλια και οι ανασφάλειές σου αρχίζουν να χτυπούν...κόκκινο. Γιατί μπορεί να το κάνει αυτό;

Κατ’αρχάς, δε φταις απαραίτητα εσύ - ειδικά δε αν είστε πολλά χρόνια μαζί. Κι αυτό γιατί, τίποτα δεν φουσκώνει το «εγώ» ενός άντρα περισσότερο από το να ξαναζεί έστω κάποιες από τις στιγμές των ένδοξων ημερών που ήταν ακόμη... ελεύθερο πουλί! Φλερτάροντας, λοιπόν, προφανώς προσπαθεί να δει αν ακόμη είναι ελκυστικός στο άλλο φύλο. Μπορεί, επίσης, να προσπαθεί να καταλάβει αν εξακολουθεί να εξάπτει το ερωτικό ενδιαφέρον σου - τουλάχιστον τόσο όσο να σε κάνει να ζηλεύεις, τονίζουν οι σύμβουλοι σχέσεων.

Ό,τι κι αν ισχύει, πάντως, οι ίδιοι σε παροτρύνουν να του μιλήσεις ανοιχτά για το πώς αισθάνεσαι και να του ζητήσεις να αλλάξει αυτήν τη συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός