Φλερτάρει μπροστά σου: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που συμβαίνει - AllYou.gr

Search

Φλερτάρει μπροστά σου: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που συμβαίνει

Μήπως περνάει κρίση ηλικίας;

08 Ιουλίου 2016

Το σενάριο είναι γνώριμο: είστε έξω με τον καλό σου. Όταν πλησιάζει η σερβιτόρα να σας πάρει παραγγελία, παρατηρείς τον καλό να την τσεκάρει λίγο... πονηρά. Κι όταν η παραγγελία επιστρέφει, το άλλο σου μισό αρχίζει τα κοπλιμέντα για τα μάτια ή την σπιρτάδα της. Και κάπου εκεί η ζήλια και οι ανασφάλειές σου αρχίζουν να χτυπούν...κόκκινο. Γιατί μπορεί να το κάνει αυτό;

Κατ’αρχάς, δε φταις απαραίτητα εσύ - ειδικά δε αν είστε πολλά χρόνια μαζί. Κι αυτό γιατί, τίποτα δεν φουσκώνει το «εγώ» ενός άντρα περισσότερο από το να ξαναζεί έστω κάποιες από τις στιγμές των ένδοξων ημερών που ήταν ακόμη... ελεύθερο πουλί! Φλερτάροντας, λοιπόν, προφανώς προσπαθεί να δει αν ακόμη είναι ελκυστικός στο άλλο φύλο. Μπορεί, επίσης, να προσπαθεί να καταλάβει αν εξακολουθεί να εξάπτει το ερωτικό ενδιαφέρον σου - τουλάχιστον τόσο όσο να σε κάνει να ζηλεύεις, τονίζουν οι σύμβουλοι σχέσεων.

Ό,τι κι αν ισχύει, πάντως, οι ίδιοι σε παροτρύνουν να του μιλήσεις ανοιχτά για το πώς αισθάνεσαι και να του ζητήσεις να αλλάξει αυτήν τη συμπεριφορά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!