Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δείξε μου το Smartphone σου να σου πω ποια είσαι

Κι όμως, το κινητό σου λέει πολλά... για σένα.


Φύλλις Νικολάου

Μπορεί να κρίνουμε τους επίδοξους συντρόφους μας με βάση την εμφάνιση τους, τους γραμμωμένους ή μη κοιλιακούς τους, τα παπούτσια τους ή τα στιβαρά μπράτσα τους. Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται κάνουμε λάθος. Κι αυτό γιατί νέα έρευνα δείχνει ότι η μάρκα του smart phone μας δείχνει πόσο «καυτοί» είμαστε στο κρεβάτι!

Όσο παράξενο κι να σου φαίνεται, είναι γεγονός! Η διαδικτυακή έρευνα, η οποία διενεργήθηκε από το site γνωριμιών OkCupid.com, έδειξε ότι οι άντρες και οι γυναίκες που έχουν iPhone έχουν περισσότερες ερωτικές συντρόφους, συγκριτικά με εκείνους που έχουν BlackBerry.

Αναρωτιέσαι πώς μπορεί να συνδέεται η μάρκα του κινητού με τις ερωτικές «επιτυχίες»; Σύμφωνα με την επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Logan Levkoff , «ένας χρήστης iPhone φαίνεται πως είναι πιο δημιουργικός και κυνηγά την περιπέτεια, γεγονός που τον καθιστά πιο ανοιχτό σε νέες και ποικίλες ερωτικές προκλήσεις. Αντίθετα, οι άνθρωποι που έχουν στην κατοχή τους  BlackBerry φαίνεται πως είναι πιο συντηρητικοί και συγκροτημένοι, δίνοντας –στις περισσότερες περιπτώσεις- προτεραιότητα στην δουλειά τους, παρά το σεξ».

Τι έδειξε η έρευνα σε αριθμούς;

*Οι άντρες χρήστες iPhone έχουν περάσει από... 12 συντρόφους κατά μέσο όρο μέχρι τα 30 τους. Οι αριθμός για τους χρήστες BlackBerry αγγίζει τις 9 συντρόφους.

*Αντίστοιχα, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν iPhone είχαν συνάψει κατά μέσο όρο 10 ερωτικές σχέσεις μέχρι τα 30 τους, είχαν δηλαδή δύο παραπάνω συντρόφους σε σχέση με τις κατόχους BlackBerry.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.