Θέλεις να κρατήσει χρόνια... αυτή η κολόνια; Κάνε ΑΥΤΑ - AllYou.gr

Search

Θέλεις να κρατήσει χρόνια... αυτή η κολόνια; Κάνε ΑΥΤΑ

4 δοκιμασμένες ερωτικές συμβουλές που δεν έχουν περάσει τυχαία από γενιά σε γενιά.

23 Ιουλίου 2016

Είναι γεγονός ότι οι εποχές, η μόδα και οι επιθυμίες σου αλλάζουν. Αυτό δεν ισχύει, όμως, για τις ακόλουθες κλασικές συμβουλές σχέσεων, οι οποίες παραμένουν πιο διαχρονικές από ποτέ.

1. Αποφύγετε τη συγκατοίκηση πριν από το γάμο

Σύμφωνα με έρευνες, οι πιθανότητες να σου ζητήσει να παντρευτείτε μειώνονται εφόσον συζείτε. Επίσης, τα ζευγάρια που συγκατοικούν αναφέρουν ότι είναι λιγότερο ικανοποιημένα από τη σεξουαλική τους ζωή. Καλό θα ήταν να έχετε ήδη αρραβωνιαστεί πριν κάνετε αυτό το μεγάλο βήμα, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

2. Τα φαινόμενα απατούν

Πολλές φορές, έχουμε τη τάση να υποτιμούμε τη σχέση μας ή το σύντροφό μας. Γιατί το κάνουμε αυτό; Σύμφωνα με τους ειδικούς, συχνά συγκρίνουμε τις σχέσεις μας με εκείνες των άλλων ζευγαριών, προκειμένου να αποφασίσουμε πόσο ευτυχισμένοι είμαστε. Στην πραγματικότητα, όλες οι σχέσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα -απλά κάποιοι ξέρουν να κρύβουν τις διαφωνίες τους καλύτερα.

3. Μη παραδοθείς στην έλξη που νιώθεις για εκείνον από το πρώτο ραντεβού

Μπορεί να μη σου αρέσει αλλά, στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, ισχύουν ακόμα τα παραδοσιακά στερεότυπα. Τι σημαίνει αυτό; Οι περισσότεροι άντρες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι μια κοπέλα που είναι διατεθειμένη να κάνει έρωτα από το πρώτο ραντεβού, μάλλον δεν κάνει για…σπίτι. Εξάλλου, αν του αρέσεις μπορεί να περιμένει.

4. Το καλό σεξ, όπως και το κρασί, θέλει το χρόνο του

Τα ερωτικά σου αντανακλαστικά εξελίσσονται όσο αναπτύσσεται η μεταξύ σας οικειότητα και εμπιστοσύνη. Επιπλέον, η οικειότητα που δημιουργείται ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, ενισχύει την επιθυμία σας για πειραματισμό στον ερωτικό τομέα, πράγμα που κρατάει τη σχέση σας σε συνεχή εγρήγορση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!