Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Η σχέση σου έχει βαλτώσει; Σώσε την με αυτά τα 6 κόλπα

Απλές κινήσεις που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σου. Update τώρα!


Φύλλις Νικολάου

Είναι γεγονός: δεν έχει σημασία ποιος είναι ο σύντροφός σου. Είτε είναι ο Σάκης Ρουβάς είτε ο Σάκης ο υδραυλικός, θα έρθει η στιγμή που η σχέση σας θα πέσει σε βάλτο. Οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι σαν τα λεωφορεία: κάνουν πολύ ώρα να εμφανιστούν, χαίρεσαι όταν έρχονται, αλλά μετά την πρώτη στάση όλες οι άλλες είναι βαρετές. Για να μην μπει η δική σου σχέση στον… αυτόματο «θάνατο», κράτα στο συρτάρι σου τα μυστικά που θα σε πείσουν να μείνεις πιστή στη διαδρομή σου και να χτυπήσεις κόκκινο.

#1 Αγκαλιαστείτε
Από τότε που γυρίσατε από τις διακοπές, σου σπάει συνέχεια τα νεύρα; Μπορείς να ελέγξεις την ένταση που σου δημιουργεί ο καβγάς σας με μια τρυφερή αγκαλιά. Σύμφωνα με έρευνες του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, αυτή η απλή κίνηη μπορεί να μειώσει την πίεση του αίματος και τους καρδιακούς παλμούς και να διευκολύνει στην έκκριση της ωκυτοκίνης, της ορμόνης που σου δημιουργεί ευφορία και ενισχύει το αίσθημα της οικειότητας.

#2 G-spot spotted
Για να τον βοηθήσεις να βρει το περίφημο σημείο G του, χρειάζεσαι δυνατούς ραχιαίους μυς, ώστε να μπορείς να βάλεις τη  λεκάνη σου στο σωστό σημείο (hint: αν πάνω στο πάθος νιώσεις ότι θέλεις να πας τουαλέτα τότε την έχεις τοποθετήσει σωστά). Για να δυναμώσεις αυτούς τους μυς, επανέλαβε αυτή την άσκηση 5 φορές την εβδομάδα για δύο εβδομάδες: κάθισε μπρούμυτα με τα χέρια σου τεντωμένα στο πλάι. Πάρε μια αναπνοή καθώς σηκώνεις τα χέρια και τα πόδια σου από το πάτωμα, σαν να πετάς. Μείνε σε αυτή τη θέση για 5 δευτερόλεπτα και επανάλαβέ την άσκηση 10 φορές. Θα νιώσεις τη μέση σου να χαλαρώνει και να ελαφραίνει.

#3 Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν;
Κατά τη διάρκεια του σεξ, όταν καταλάβεις ότι είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει, άγγιξε αισθησιακά τους γλουτούς, τη μέση ή τα πόδια του. «Οι μυς σε αυτές τις τρεις περιοχές του σώματός του συνδέονται με την πυελική περιοχή. Έτσι όταν τον αγγίζεις σε αυτά τα σημεία, μειώνεις σημαντικά την έντασή του και έτσι θα κάνεις το σεξ θα διαρκέσει περισσότερο.

#4 Αν χρειαστεί, πάρε κουβέρτα
Μπορεί εσύ να σκέφτεσαι ότι κάποια από τα αστεία του είναι κρύα. Μη βιαστείς, ωστόσο, να του το πεις. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν Καναδοί ερευνητές οι οποίοι τονίζουν οι άντρες δίνουν τεράστια σημασία στο χιούμορ και θέλουν να κάνουν τις συντρόφους τους να γελούν. Μήπως ήρθε η ώρα να δεις τα αστεία με άλλο μάτι;

#5 Κέρδισε την προσοχή του
Οι άντρες νιώθουν πιο άνετα να σου δείχνουν τα συναισθήματά τους απ’ ότι να σου μιλάνε για αυτά. Οπότε αν είναι από αυτούς που κάνουν δύσκολα κοπλιμέντα, δείξε του εσύ τον δρόμο. Άλλωστε, τα αμοιβαία κοπλιμέντα είναι πολύ σημαντικά στη διατήρηση της σχέσης καθώς σύμφωνα με έρευνες τα ζευγάρια που θαυμάζουν ο ένας τον άλλον ξεπερνάνε τις δύσκολες φάσεις της σχέσης τους πιο εύκολα από άλλα.

#6 Πες το με ένα… ραβασάκι
Στην εποχή του Facebook και του Twitter, ήρθε η ώρα να πιάσεις χαρτί και μολύβι και να του γράψεις ένα… ραβασάκι. Ναι, ναι, καλά διάβασες: έρευνες δείχνουν ότι αν του προκαλέσεις θετικά ερωτικά συναισθήματα, θα είναι 100% πιο ικανοποιημένος από τη σχέση σας.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει