Αυτό το χρώμα κάνει τον σύντροφό σου (ακόμα) πιο σέξι - AllYou.gr

Search

Αυτό το χρώμα κάνει τον σύντροφό σου (ακόμα) πιο σέξι

Μπορείς να μαντέψεις ποια απόχρωση σε… ανάβει;

30 Σεπτεμβρίου 2016
Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Κι όμως φαίνεται ότι το κόκκινο μας ανεβάζει τη λίμπιντό και την ερωτική διάθεσή μας στα ύψη. Τον παραπάνω ισχυρισμό δεν τον υπογράφουμε μόνο εμείς αλλά και οι επιστήμονες. Και ακριβώς σ’ αυτό το έντονο χρώμα κρύβεται ο λόγος που όταν βλέπεις τον καλό σου με κόκκινη μπλούζα, σου μοιάζει πιο γοητευτικός από ποτέ.

Γιατί σου συμβαίνει αυτό; Το συγκεκριμένο χρώμα δηλώνει δύναμη και επιτυχία –αποδεδειγμένα ελκυστικές ιδιότητες, σύμφωνα με τους ψυχολόγους από το Πανεπιστήμιο του Rochester, των οποίων οι νέες έρευνες έδειξαν ότι οι γυναίκες θεωρούν τους άντρες με τα κόκκινα πιο ποθητούς, σέξι και ελκυστικούς.

Όσο για το πού κρύβεται η αιτία για αυτήν την αλλαγή στη διάθεσή μας κάθε φορά που αντικρίζουμε… κόκκινο, οι ειδικοί πάλι μας ενημερώνουν ότι οι ρίζες αυτής της αντίληψης βρίσκονται στην παράδοση. Κι αυτό γιατί το κόκκινο χρώμα θεωρείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ως το χρώμα της εξουσίας και της ευημερίας σε πολλές κοινωνίες, όπως αυτή της αρχαίας Ρώμης και Κίνας.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!