Αυτά τα 9 επαγγέλματα «ωθούν» τις γυναίκες στην απιστία - AllYou.gr

Search

Αυτά τα 9 επαγγέλματα «ωθούν» τις γυναίκες στην απιστία

5.658 γυναίκες απαντούν χωρίς φόβο αλλά με πάθος και μας λένε όλη την αλήθεια.

18 Οκτωβρίου 2016

Σύμφωνα με την επιστήμη, η απιστία αποτελεί συνήθεια του ισχυρού φύλου, ωστόσο νέα έρευνα που διενεργήθηκε από το Victoria Milan, ένα site γνωριμιών για παντρεμένους και δεσμευμένους, έρχεται να ρίξει φως στα παραστρατήματα που είναι γένους θηλυκού.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 5.658 γυναικών και αποκαλύπτει ποια επαγγέλματα ασκούν οι γυναίκες που είναι πιο διατεθειμένες να απιστήσουν. Σύμφωνα μάλιστα με τις απαντήσεις τους, το 65% των άπιστων γυναικών έχει σχέση με κάποιον συνάδελφο από τη δουλειά – εντούτοις μόνο το 15% θα πρότεινε σε κάποια φίλη να συνάψει ερωτική σχέση με κάποιο άτομο από τη δουλειά.  Ποια είναι λοιπόν τους επαγγελματικούς τομείς που ευνοούν τα ερωτικά παραστρατήματα των γυναικών;

1. Οικονομικές υπηρεσίες
2. Αεροπορία
3. Υπηρεσίες υγείας
4. Επιχειρήσεις
5. Αθλητικός τομέας
6. Τέχνες
7. Βραδινή διασκέδαση
8. Επικοινωνία και δημοσιογραφία
9. Νομικές υπηρεσίες

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του site δήλωσε σχετικά: «Η έρευνα δείχνει ξεκάθαρα ότι ακόμα και εάν υπάρχει ρίσκο ή τη σχέση για την καριέρα κάποιου, το να έχεις μια σχέση στη δουλειά κάνει την καθημερινότητα πιο ευχάριστη».

Και τα αποτελέσματα συνάδουν με τα λόγια του μιας και το 20% των γυναικών που έχουν σχέση με κάποιο συνάδελφο θεωρεί ότι αν κυκλοφορήσουν φήμες για αυτή εντός γραφείου, τότε αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να το μάθει και ο σύντροφός της, ενώ μόνο το 10% ανησυχεί για το αν θα ζημιωνόταν η καριέρα του εξαιτίας αυτής της σχέσης.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!