Τι μας λες! - AllYou.gr

Search

Τι μας λες!

5 ανούσια -και ενίοτε επικίνδυνα- πράγματα για τα οποία συνηθίζουμε να περηφανευόμαστε. 

20 Σεπτεμβρίου 2014

1. “Όσο καυτερό κι αν είναι το φαγητό, μπορώ να το φάω”: Θα το πει αυτός που σε μια παρέα σε ινδικό εστιατόριο θα παραγγείλει το πιάτο με τις περισσότερες πιπερίτσες στην καρτέλα του μενού (οι οποίες δείχνουν πόσο πικάντικο είναι). Δεν θα το παραγγείλει γιατί είναι το πιο αγαπημένο του αλλά για να προκαλέσει τον θαυμασμό στους γύρω του και να τους αποδείξει πόσο ανθεκτικός είναι στον πόνο. Ασχέτως που τελικά ίσως να μην καταφέρει να καταπιεί ούτε μπουκιά από το φαγητό του.

2. “Το καλοκαίρι δεν φοράω ποτέ ζακέτα”: Είναι σχεδόν πάντα γένους αρσενικού εκείνος που ξεστομίζει την ατάκα. Δεν έχει σημασία αν είναι νύχτα, στην κορυφή του Ολύμπου, και η θερμοκρασία έχει πέσει στους δέκα βαθμούς Κελσίου. Αυτός που “το καλοκαίρι δεν φοράει ποτέ ζακέτα” νιώθει υπερβολικά άντρας για να καταδεχτεί το μακρυμάνικο οποιαδήποτε ημέρα ανήκει, έστω και μόνο ημερολογιακά, στον Ιούνιο, τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Αν, τώρα, το επόμενο πρωί ξυπνήσει με πνευμονία, θα πρόκειται για εντελώς τυχαίο γεγονός. 

3. “Τα βγάζω πέρα και χωρίς ύπνο”: Δεν έχει σημασία αν εσύ νιώθεις ότι έχεις ανάγκη από τουλάχιστον δέκα ώρες στην αγκαλιά του Μορφέα για να σταθείς στα πόδια σου. Υπάρχει πάντα κάποιος με τεράστιους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια που θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι ο ύπνος είναι ένα καταφύγιο μόνο για αδύναμους. Είναι αυτός που θα αποκοιμηθεί συνήθως τις πιο ακατάλληλες στιγμές: λίγο πριν από τον τερματικό σταθμό στο μετρό, στη διπλανή θέση στον κινηματογράφο (ροχαλίζοντας ενίοτε), δυστυχώς πιθανόν και στη θέση του οδηγού ενός αυτοκινήτου εν κινήσει.

4. “Αναγνωρίζω όλους τους διασήμους”: Ακόμη κι αν με τον όρο “διάσημος” εννοούν έναν τραγουδιστή σε συνοικιακό σκυλάδικο. Το συγκεκριμένο προσόν είναι εξαιρετικά πολύτιμο αν ανήκει σε κάποιον δημοσιογράφο gossip εντύπου. Σε διαφορετική περίπτωση, αυτός που το επιδεικνύει συχνά φέρνει σε δύσκολη θέση τους φίλους του, καθώς δεν αρκείται στο να αναγνωρίσει τον διάσημο: Θέλει και να τον χαιρετήσει, να τον πλησιάσει, να του πει ότι είναι φαν και να βγάλει μια selfie μαζί του.

5. “Πρέπει να ξυρίζομαι κάθε μέρα για να μην έχω γένια”: Είναι οι άντρες που πιστεύουν ότι η αρρενωπότητα μετράται σε τρίχες. Για να δικαιολογήσουν την πληροφορία που μόλις μοιράστηκαν μαζί σου, θα παραπονεθούν στη συνέχεια πόσο κουραστικό είναι να περνούν τόση ώρα καθημερινά πάνω από το νιπτήρα του μπάνιου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!