«Μου λέει συχνά ότι είμαι υπερβολικά άνετη μαζί του. Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση μας;» - AllYou.gr

Search

«Μου λέει συχνά ότι είμαι υπερβολικά άνετη μαζί του. Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση μας;»

Οι ειδικοί προειδοποιούν: η υπερβολική άνεση βλάπτει.

16 Νοεμβρίου 2016

Νιώθεις τόσο cool και χαλαρή με τον καλό σου που δεν σε ενδιαφέρει ποια αν θα σε δει ποια βαμμένη ή άβαφη, αχτένιστη ή με τη φόρμα;

Σε αντίθεση με την οικειότητα, η υπερβολική άνεση βλάπτει, τονίζουν οι ειδικοί. Ειδικά όταν και οι δύο σύντροφοί αρχίζουν να αδιαφορούν για την εμφάνισή τους. Τότε η σχέση τους ενδέχεται να οδεύει προς τα βράχια. Γιατί, αργά ή γρήγορα, ο ένας από τους δύο θα αναζητήσει την επιβεβαίωση στο πρόσωπο ενός (τρίτου) ατόμου το οποίο θα τον κάνει να νιώθει ξανά σέξι και επιθυμητός. Σύμφωνα μάλιστα με αμερικανούς ειδικούς, η παραμέληση του εαυτού μας αποτελεί σημάδι ότι παραμελούμε και την ίδια τη σχέση μας.

Ποια είναι η λύση που σου προτείνουν οι ειδικοί; Προσπάθησε λίγο παράπάνω για τη σχέση σου κάνοντας  μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Ζήτησέ στον καλό σου να βγαίνετε ραντεβού μια-δύο φορές τον μήνα (έτσι ώστε να έχετε και οι δύο μια καλή δικαιολογία να φροντίσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας) ή κανονίστε μια μίνι απόδραση για να ξαναβρείτε τον χαμένο ερωτικό πάθος σας.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!