Τι πρέπει να συζητάς στο πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με την επιστήμη - AllYou.gr

Search

Τι πρέπει να συζητάς στο πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με την επιστήμη

Οι έρευνες έχουν μερικές ωραίες συμβουλές για την πρώτη συνάντηση με το... πρόσωπο.

14 Νοεμβρίου 2016

Όποιος πει ότι το πρώτο ραντεβού δεν είναι άβολο, είτε θα είναι εξαίρεση του κανόνα είτε απλά θα λέει ψέματα. Αυτή η πρώτη φορά που στέκεσαι απέναντι σε ένα πρόσωπο που δυνητικά θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος σου, έχει κάτι το άβολο. Φυσικά, όλα φτιάχνουν και γίνονται πιο χαλαρά με κουβέντα. Τι κουβέντα όμως;

Η επιστήμη έχει την απάντηση. Το TIME συγκέντρωσε αποτελέσματα ερευνών και καταλήγει σε 3 θέματα που είναι προτιμότερο να συζητούνται στο πρώτο ραντεβού, ώστε να υπάρξει και δεύτερο και τρίτο κλπ κλπ

#1. Ταξίδια

Είναι προτιμότερο να συζητάς για ταξίδια, γιατί έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να ξαναβρεθείτε. Οι ταινίες είναι λιγότερο πιθανό να σας οδηγήσουν στο επόμενο ραντεβού. 

#2. Μυστικά

Η ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών στις πρώτες πρώτες συζητήσεις, βοηθάει στην ανάπτυξη ισχυρών συναισθημάτων και δεσίματος.

#3. Αμφιλεγόμενα θέματα

Από το να συζητήσετε για τον αγώνα της Εθνικής, είναι καλύτερο να ανοίξετε πιο "καυτά" θέματα όπως οι αμβλώσεις ή τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα. Έχει διαπιστωθεί ότι τέτοιες συζητήσεις δίνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και στους δύο και προφανώς αυξάνουν το ενδιαφέρον περισσότερο από κάτι κοινότυπο και "αθώο".

Προσοχή

Όλα τα παραπάνω, να γίνονται σε πλαίσιο συζήτησης. Δηλαδή, επιτρέπονται οι δεύτερες σκέψεις σχετικά με το πόση ώρα μιλάς εσύ και πόση ο απέναντι σου. Μην πέσεις στην παγίδα να κάνεις μονόλογο, όσες πληροφορίες και να θες να μοιραστείς μαζί του. Σιγά σιγά...Ακολούθησε το allyou στο Instagram!