Πες τι μουσική ακούει να σου πούμε πως θα πάει το πρώτο ραντεβού - AllYou.gr

Search

Πες τι μουσική ακούει να σου πούμε πως θα πάει το πρώτο ραντεβού

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι μπορεί να προβλέψει την ερωτική συμπεριφορά σου από την αγαπημένη σου μουσική.

28 Νοεμβρίου 2016

Είσαι έτοιμη να βγεις με τον νέο υποψήφιο της καρδιάς σου και ακόμα δεν έχεις απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα: «Σεξ στο πρώτο ραντεβού: ναι ή όχι»; Για να πάρεις την απάντησή σου, κοίτα το Spotify σου.

Νέα έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρεία Tastebuds.com σε δείγμα 400 ατόμων αποκαλύπτει ότι η ερωτική συμπεριφορά σου στο πρώτο ραντεβού φαίνεται από την αγαπημένη σου μουσική.  Σε αυτήν, οι μελετητές ζήτησαν από τους συμμετέχοντές να δηλώσουν τους αγαπημένους καλλιτέχνες τους και, στη συνέχεια, να απαντήσουν αν είναι πρόθυμοι να κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού.

Ποια είναι τα συμπεράσματα των ερευνητών;  Με βάση αυτά, φαίνεται ότι τα άτομα που λατρεύουν τους Nirvana είναι πιο πιθανό να καταλήξουν στο κρεβάτι με το υποκείμενο του πόθου τους από την πρώτο ραντεβού. Εξίσου πρόθυμοι δηλώνουν και οι φαν των Metallica, των Linkin Park, του Kanye West και των Daft Punk.  Προτού κατηγορήσεις το ροκ ως τη «μουσική του διαβόλου» να σε ενημερώσουμε ότι στο πιο αγνό άκρο των αποτελεσμάτων –και λιγότερο πιθανό να ενδώσουν στα βασικά τους ένστικτα– βρέθηκαν οι φαν των Coldplay, Adele, Lady Gaga, Radiohead και The Stokes.

Τέλος, η έρευνα απαντά και στο μεγάλο δίλημμα των 90s, Blur ή Oasis, υποστηρίζοντας ότι οι φαν των αδερφών Gallagher είναι 20% λιγότερο πιθανό να πέσουν στο κρεβάτι από το πρώτο ραντεβού.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!