Με αυτή την πρακτική θα αποφύγεις το διαζύγιο - AllYou.gr

Search

Με αυτή την πρακτική θα αποφύγεις το διαζύγιο

Αν φοβάσαι ότι ο γάμος κάποια στιγμή θα τελειώσει άδοξα, κινήσου διαφορετικά.

05 Δεκεμβρίου 2016

Είναι γνωστό ότι στην εποχή μας τα διαζύγια βγαίνουν περισσότερο από ότι οι φοιτητές τα Σαββατόβραδα. Όταν ακούς ότι ακόμα ένα ζευγάρι έληξε το γάμο του, λογικό είναι μετά το "κρίμα" να αναρωτιέσαι πως ο δικός σου ο γάμος - ο μελλοντικός - μπορεί να κρατήσει.

Ε, η απάντηση ίσως βρίσκεται στο συμβόλαιο 10ετίας. Μη γουρλώνεις τα μάτια. Το διαβάσαμε στο Independent και σου το μεταφέρουμε να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Οι ειδικοί σχέσεων, προτείνουν πια στα ζευγάρια να υπογράφουν συμβόλαια συμβίωσης με διάρκεια μια δεκαετία. Το ζευγάρι, όταν πλησιάζει στη λήξη του συμβολαίου, θα μπορεί να αποφασίζει αν θα ανανεώσει ή όχι. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η τακτική θα βοηθήσει στην πρόληψη διαζυγίων. Η Dr Nikki Goldstein, σύμβουλος σχέσεων, ανέφερε στη Daily Mail Αυστραλίας ότι είναι θετικό τα ζευγάρια να έχουν τους δικούς τους κανόνες στο γάμο. Η Emma Johnson, αμερικανίδα blogger του WealthySingleMommy, η οποία πήρε τελικά διαζύγιο, τάσσεται υπέρ αυτού του συμβολαίου επίσης, τονίζοντας ότι επισημοποιεί τη σχέση και παράλληλα προσφέρει νομική και συναισθηματική προστασία. "Δεν περιμένουμε τίποτα να κρατά για πάντα, πια" πρόσθεσε.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!