Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 tips επιβίωσης στο πρώτο, και τελευταίο, ραντεβού

Όταν απλά χάνεις τον χρόνο σου μαζί του...



Η γνωριμία σας δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά. Κανένα κοινό στοιχείο, κανένα ίχνος ερωτισμού στον ορίζοντα. Αυτά βέβαια δεν τα ήξερες πριν έρθεις εδώ, σε αυτό το ομολογουμένως υπέροχο εστιατόριο, και καθίσεις στο ίδιο τραπέζι μαζί του. Ζεις το δείπνο –εφιάλτη. 

Και τώρα, τι κάνεις;

Αυτό που αληθινά θα ήθελες να κάνεις είναι να σηκωθείς και να φύγεις. Έτσι απλά. Χωρίς λόγια. Η ζωή είναι ωραία για να συμβιβαζόμαστε τόσο εύκολα, σωστά; Αν το θέλεις ειλικρινά, πάρε το τζάκετ σου και περιπάτει.

Αν όμως θέλεις να κρατήσεις κάπως τους τύπους, δες 5 σωτήρια tips:

1. Προφασίζεσαι μια υποχρέωση και κάθεσαι λίγο ακόμα, τουλάχιστον μέχρι να φάτε το κυρίως. Το γλυκό, ξέχνα το. Θα έχεις πάρει την πίκρα του ραντεβού, να πάρεις και τις εξτρά θερμίδες;

2. Για να έχεις ένα «σωσίβιο», κανόνισε με την παρέα σου να κλείσουν τραπέζι στο ίδιο μέρος. Έτσι όταν όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο, μπορείς να κάνεις ότι τους είδες τυχαία και να καθίσετε όλοι μαζί. Άσε που μπορεί να αρέσει σε καμιά φίλη σου και να γλυτώσεις!

3. Αφού περάσει λίγη ώρα, και σε έχει πιάσει τέτοια βαρεμάρα που ούτε το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα να έβλεπες, προσποιήσου την αδιάθετη και ζήτησέ του να φύγετε. Εάν είναι κύριος, θα σε συνοδεύσει σπίτι σου, αλλά τι να κάνεις, θα το υπομείνεις κι αυτό.

4. Αφού μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε και πολύ εύκολα καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο σύνδεσης, πες του γλυκά και με τρόπο πόσο θα ταίριαζε με την φίλη σου την Εβελίνα, που σημειωτέον είναι και κούκλα. Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει Εβελίνα.

5. Την επόμενη φορά, κανόνισε το πρώτο ραντεβού σε ένα καφέ. Αν πάει τέλεια, συνεχίζετε για φαγητό. Αν όχι, ζητάς λογαριασμό πολύ γρήγορα, όσο κρατάει ένα εσπρεσάκι! 
 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.